Categories Zanimljivosti

OVO SU STVARI koje nikako ne treba raditi u hotelskoj sobi

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Kako bi vaše putovanje prošlo što lakše, postoje neke stvari koje uistinu ne biste trebali raditi u iznajmljenom smještaju.

Konačno ste na godišnjem odmoru i odsjeli ste u nekoj hotelskoj sobi. Da bi vaše putovanje teklo “glatko”, ovo su neki od savjeta koje je uvijek dobro imati na umu u takvim situacijama, kako piše Večernji list. 

Nemojte spavati na sofi ili pomoćnim ležajevima bez čiste posteljine. Ti komadi namještaja stvarno se rijetko čiste, a nikad ne znate tko je ležao prije vas na njima.

Nemojte zaboraviti zaključati hotelsku sobu kada odlazite na spavanje. Iako se vrata u mnogim hotelima automatski zatvaraju, dodatno ih zaključajte iznutra. Vlastita sigurnost nikad nije naodmet.

Nemojte sjediti u donjem rublju na stolicama ili kaučima u hotelskim sobama. Da ne biste dobili kakvu bakterijsku infekciju, stavite ručnik na njih prije nego što sjednete.

Zbog istih razloga nemojte nikad hodati bosi po tepisima u iznajmljenom namještaju.

Nemojte ostavljati svoju prtljagu u blizini kreveta ili hladnjaka. Ta područja najčešće će imati veći broj buba ili žohara koji lako mogu ući u njega.

IZVOR: N1.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu