Categories Zanimljivosti

OVO SU NAČINI na koje ćete vrlo uspješno upropastiti svoju vezu (ovisno o horoskopskom znaku)

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Ne možemo kriviti svoj horoskopski znak za baš svaku sitnicu, ali kad su u pitanju veze, puno je lakše reći da je kriva viša sila. Ovako svaki horoskopski znak najčešće uništi svoju vezu:

Ovan

Ovnovi će za svog partnera napraviti sve na svijetu, a problem nastaje kad počnu očekivati istu stvar zauzvrat. Nažalost, najčešće je ne dobivaju, zbog čega Ovnovi osjećaju da ih osoba s kojom su u vezi ne cijeni.

Bik

Bikovi obožavaju rutinu jer se u njoj osjećaju sigurno, no, nažalost, u vezama to drugoj osobi često postaje dosadno.

Blizanci

Na njih je teško računati jer se stalno predomišljaju, a kad se posvađaju s partnerom, Blizanci često oko sebe izgrade zid i postaju nedostupni za razgovor.

Rak

Zaljubljeni u ljubav, Rakovi često znaju biti preintenzivni u vezama pa znaju prestrašiti drugu osobu.

Lav

Preponosni da bi tražili pomoć kad stvari zapnu, Lavovi često uništavaju vlastite veze jer će radije tvrdoglavo odustati od svega nego prihvatiti pomoć i raditi na problemu.

Djevica

Djevice vole raditi stvari na točno određeni način, a svaki odmak od njihovih pravila ih poprilično frustrira pa često postaju nesnosni partneri.

Vaga

Vage vole da je sve u ravnoteži, a zbog toga često imaju problema s donošenjem konkretnih odluka. Svađe zbog neodlučnosti su za Vage često početak kraja veze.

Škorpion

Škorpioni se jako teško zaljubljuju, zbog čega često unište vezu i prije nego što je doista započela. Jednom kad se zaljube, to je sasvim druga priča, ali do tada oko sebe grade zidove i ne puštaju nikoga unutra.

Strijelac

Za Strijelca je problem njegova potreba za lovom, pa će tako, unatoč činjenici da je u kvalitetnoj vezi, Strijelac često pokušavati uloviti nešto što još nema.

Jarac

Jarac će se u potpunosti posvetiti osobi koju voli, ali to, nažalost, neće moći napraviti sa svim ostalim ljudima u blizini. Zbog svojeg zatvorenog karaktera, Jarci često djeluju hladno i nezainteresirano u društvu obitelji ili prijatelja osobe s kojom su u vezi.

Vodenjak

Vodenjake samo treba pustiti na miru i dati im priliku da tu i tamo budu sami. Nažalost, potreba za samoćom drugima često izgleda kao nezainteresiranost, zbog čega Vodenjaci u vezama imaju problema.

Ribe

Jedan od najčešćih uzroka razvoda je novac, a Ribe su jako loše s novcem. Ne znaju raspolagati njime, zbog čega često imaju nesuglasice u vezama.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu