Categories Zanimljivosti

NAJVAŽNIJI LJUBAVNI SAVJETI za svaki horoskopski znak u 2018. godini

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
Pripremite se jer pred vama bi mogla biti jako uzbudljiva godina. A vjerojatnost za to vam je i puno veća poslušate li ono što vam kažu zvijezde. Zato vam donosimo najbolje ljubavne savjete za svaki horoskopski znak koji će vam u 2018. donijeti sreću. Čak i ako ne vjerujete u horoskop, isplati ih se slijediti.
Ovan
Ako ste zapeli u vezi koja ne vodi nikamo, u 2018. napokon poduzmite nešto. Počnite malo više razmišljati o budućnosti i otvorit će vam se oči.
Bik
Nemojte dopuštati nekome da vas podcjenjuje. Vi zaslužujete nekoga tko će vas voljeti, poštovati i uz koga ćete se osjećati samouvjereno.
Blizanci
Zaboravite na sve loše stvari iz prošlosti i naučite se voljeti, a tako će vas i drugi voljeti lakše.
Rak
Nemojte dati da drugi iskorištavaju vašu dobrotu i usredotočite se malo više na vlastitu sreću. Ako vas netko voli, bit će spreman s vama napraviti kompromise i uzvratiti vam sve istom mjerom.
 
Lav
Za sreću u ljubavi treba se i malo potruditi, a vi to ponekad znate zaboraviti. Sjetite se malo češće pokazati voljenoj osobi da vam je stalo i vaša ljubav će nastaviti cvjetati.
Djevica
Izađite iz svoje sigurne zone i pokažite osjećaje te se otvorite malo više prema osobi do koje vam je stalo. Iznenadit ćete se koliko ćete se bolje osjećati, a i vaša voljena osoba će pozitivno reagirati.
Vaga
Za promjenu, stavite malo sebe na prvo mjesto i inzistirajte na svojim željama. Ne trebate se zbog toga osjećati sebično, a ako vas netko voli, rado će vam udovoljiti.
Škorpion
Ako još niste našle onog pravog, to ne znači i da nikad nećete. Dobre stvari obično se događaju kada se najmanje nadate i to je misao kojom se morate voditi u 2018. godini.
Strijelac
Naučite raspoznavati užitak od ljubavi. Prava ljubav bi vas trebala činiti sretnijom i boljom osobom.
Jarac
Prestanite biti toliko kritični prema sebi i radije se usredotočite na svoje vrline. Kada osoba pršti samopouzdanjem, odmah je i puno privlačnija.
Vodenjak
Razmislite o osobinama i navikama koje biste trebali promijeniti jer su vas do sada stajale sreće u ljubavi te poradite na tome.
Ribe
Prestanite suzbijati osjećaje i češće se otvorite voljenoj osobi. Time ćete im dati do znanja da im vjerujete, a čak i ako ne dobijete nikakav savjet ni odgovor, osjećat ćete se bolje jer ste s nekim podijelili nešto što vas tišti.
IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu