Categories Zanimljivosti

GENIJALNE ŠALICE koje će vam uljepšati početak svakog dana

Dobar početak dana zacrtat će vaše raspoloženje; svi oni mali jutarnji rituali izmamit će osmijeh koji će potrajati i odrediti tijek vaših cjelodnevnih misli. Upravo zato ne treba podcjenjivati užitke koji život znače, bila to prva šalica kave koju volite popiti u osami ili nešto drugo, važno je da ih sebi priuštimo, i to svaki dan. Ne treba ni ignorirati „alate“ koji će nam pomoći u obavljanju tih malih rituala, a prava šalica za kavu koja će biti samo vaša i koja će samo pogledom na nju privući pozitivne misli nešto je što vrijedi nabaviti.

Da ne morate tražiti previše pobrinuo se brend Terra Ceramica, iza kojeg se krije splitska kiparica Tea Radić. Šalice, zdjelice i razno posuđe izrađeno je u potpunosti ručno i to od gline, što krajnji proizvod čini malim umjetničkim djelom u kojem možete svakodnevno uživati. Posebnu pažnju izazivaju šalice koje je umjetnica nazvala “klempuše” i to zbog predimenzionirane ručke, koja je još jedan detalj koji njezino posuđe udaljava od uniformirane i tvorničke proizvodnje.

Jednostavni natpisi koji se nalaze na šalicama u obliku jedne riječi poput “pomalo”, “fjaka”, “sreća” i slično čine ih još primamljivijima i dokazuju koliku snagu može imati samo jedna “obična” riječ, a dodatan je bonus to što se šalice mogu personalizirati tako da sami možete izabrati natpis ili riječi na njima, što ih čini odličnim poklonom. Šalice i ostalo posuđe možete pronaći na Facebook Instagram stranici brenda, a u nastavku pogledajte samo neke primjerke koje smo izdvojili…

IZVOR: JOLIE.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu