Categories Zanimljivosti

FOTKA OVOG VJENČANJA postala je viralna, a kada vidite zašto, umrijet ćete od smijeha

You really should start a bridal registry so that your customers can enquire whether anyone else has purchased one of…

Posted by Debbie Speranza on недеља 17. септембар 2017.

Kada bismo govorile o najnevjerojatnijim slučajnostima koje su se ikada dogodile, bez razmišljala bismo spomenule jednu situaciju koja je, na svu sreću, zabilježena fotkom. Da nije, nitko ne bi vjerovao da se nešto ovakvo može dogoditi.

Na viralnoj fotografiji mladenka Julie Mammone pozira sa šest žena za koje bismo odmah pomislile da su djeveruše koje, naravno, imaju specifičan dresscode. No, istina je potpuno drukčija – ovo su gošće koje su sasvim slučajno na vjenčanje došle u potpuno istom modelu haljine.

Žene su doživjele potpuni šok kada su se ugledale, a ova nesvakidašnja situacija morala se ovjekovječiti. “Mislim da bi dućani trebali zapisivati tko je sve kupio haljinu za određeni događaj. Ne, mi nismo djeveruše, mi smo samo gošće. Mislim da zaslužujemo kupon za toliku reklamu”, rekla je na Facebooku Debbie Speranza, jedna od gošća.

Haljina koju su kupile prilično je posebna – radi se o predivnom komadu za 160 dolara (oko 1.000 kuna) brenda Forever New. Nakon početnog šoka, curke su se na sve ovo samo slatko nasmijale.

Baš se pitamo što bi se dogodilo da se poznate face pojave u istim haljinama na, primjerice, dodjeli Oscara? Život je ponekad zbilja nevjerojatan.

IZVOR: NET.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu