Categories Zanimljivosti

AKO STE SE PITALI KOJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU NAJPOHOTNIJI, odgovor je stigao

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Ako je umjerenost vrlina, ovi horoskopski znakovi prepuni su mana. Požuda je dio njihove svakodnevice, a ako ste u vezi s njima, trebat će vam puno kondicije:

Ovan
Njima stvarno ne treba puno. Čim se probude, spremni su na akciju, a svoju pretjeranu požudu ne smatraju problemom – problem vide u onima koji ne razmišljaju na isti način.

Vaga
Požuda je za Vage kao životni poziv, a ako nemaju partnera, to ih ne sprječava. Ako nemaju nekoga s kim će biti intimni, uvijek imaju same sebe.

Škorpion
Škorpioni su zanimljivi jer su stručnjaci u izazivanju požude kod drugih. Sami ju također osjećaju, ali puno su veći majstori u pretvaranju drugih u pohotna, nezasitna bića.

Bik
Prosječni Bik je istovremeno jako pohotan i jako hladan, što znači da svoju požudu savršeno može odvojiti od bilo kakvih emocija. To ih čini neodoljivim ljubavnicima.

Strijelac
Strijelci svoju pohotu pretvaraju u romansu, što samo komplicira stvari, ali oni si jednostavno ne mogu pomoći. Problem nastaje kad ne znaju razliku između ljubavi i obične požude, pa im često zna izletjeti i “volim te” iako to zapravo ne misle.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu