Categories Događanja, LIFESTYLE

Predstava koja se ne propušta: Patti Smith u izvedbi Senke Bulić

Nakon dvogodišnje pauze, u nedjelju, 17. ožujka u 20 sati u zagrebačkoj Tvornici kulture ponovo igra nagrađivana predstava-performans „Dream of life“ u izvedbi Senke Bulić.

Inspirirana autobiografijom Patti Smith „Tek djeca“, predstava govori o njezinim umjetničkim počecima 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća – za vrijeme njujorškog novog vala i izrastanju u, kako je mnogi nazivaju, najveću rock pjesnikinju svih vremena.

Predstava, prema tekstu Jelene Svilar i Morane Foretić, postupno prerasta u pravi rock koncert u poetičnoj i energičnoj izvedbi Senke Bulić. Izvedena je na brojnim kazališnim, ali i glazbenim festivalima, dva puta na INmusic festivalu, IKS Festivalu u Splitu, festivalu “Braaams” u beogradskom Domu omladine, u Šibeniku u programu Tvrđave BARONE, u Rijeci u Pogonu kulture, FIAT festivalu u Podgorici te na još nizu gostovanja u Hrvatskoj.Proglašena je najboljom predstavom po izboru publike portala teatar.hr iste godine kad je i Kazalište Hotel Bulić proglašeno najboljim neovisnim kazalištem u Hrvatskoj.

Foto: Tomislav Curkovic, Goran Perojevic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu