Categories Koncerti, LIFESTYLE

Početak ožujka rezervirajte za odličan koncert u zagrebačkoj Tvornici

“Žestoka vremena traže žestoki odgovor, a gdje se žestina, kad je rock u pitanju, najbolje čuje nego u Tvornici!” Tako govori Lara Antić Prskalo, pjevačica Bang Banga, benda koji će 1. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture održati, kako kažu, prvi cjelovečernji gromoglasni koncert.

Nije da tijekom sedam godina, koliko bend postoji, Bang Bangovci nisu diljem Hrvatske nakupili mnoštvo zapaženih koncerata, ali Tvornica je ipak “katedrala” hrvatskoga rocka u kojoj se svira najbolje. Zagrebačka šestorka je do danas objavila jedan album, 11 singlova i spotova i ne nedostaje im uspješnica. Svjedoče to visoke pozicije na nacionalnim top-listama i veliki interes publike za pjesme poput „Imam“, Nešto me pogodilo“, „Kako stoje stvari“ i „Papar i sol“. Bangovce nisu zaobilazile ni nagrade; najviše pozornosti javnosti privukle su četiri nominacije, a potom i pobjeda u kategoriji ‘Novi izvođač godine’ za glazbenu nagradu Porin 2015. godine. Slijede nagrada za najbolji mladi bend na dodjeli nagrada “Mega Muzika Awards” te nagrada za album godine emisije Drugog programa HR-a, “Music Pub” Zlatka Turkalja, koja okuplja top liste svih centara Hrvatskog radija. Za pjesmu „Prijezir“ dobili su drugu nagradu žirija na festivalu Šibenske šansone.

Novim pjesmama, među kojima je posebno dobro odjeknula suradnja sa Sašom Antićem iz TBF-a, i brojnim koncertima Bang Bang pokazuju da ciljaju visoko i pucaju dručkije. Brojne reakcije glazbenih novinara i publike potvrđuju da svaki put pogode cilj i razbiju uvriježene estradne klišeje.

“U tom smislu, očekujte neočekivano jer vjerujemo da ćemo mnoge iznenaditi kad nas u tvorničkom ozračju čuju uživo”, kaže Hrvoje Prskalo, tekstopisac, skladatelj, producent i gitarist Bang Banga.

Ulaznice za koncert Bang Banga u Tvornici kulture možete kupiti po cijeni od 40 kuna u pretprodaji te 50 kuna na dan koncerta na prodajnim mjestima www.entrio.hr sustava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu