Categories Gastro, LIFESTYLE

Ovaj vikend u svoj plan zbivanja dodajte odlazak na domaći sladoled

Ljeto je službeno počelo, a kako to bolje proslaviti, nego odlaskom na svima omiljeni – sladoled. Još ako je domaći i zdrav, nama nema bolje ideje na svijetu! Donosimo vam par nama omiljenih adresa, stoga uživajte u samom pogledu na njih!

Amelie

View this post on Instagram

Osim finih kolača, u Amélie možete pojesti i izvrstan domaći sladoled, koji je nedvojbeno najbolje osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. 🍨🍨 Sladoledi se rade s kvalitetno odabranim voćem, pistacijom, lješnjacima, bez umjetnih dodataka, bez E brojeva, a voćni su pogodni i za naše vegane. Uz dobro društvo, slatki kutak i najdraži sladoled druženja nakon posla ono su čemu se uvijek iznova veselimo. Odaberite svoj okus i osjetite tisuće slatkih ledenih poljubaca! 😘😘 #icecream#amelie#amelieslasticarna#friday#mood#loveicecream#dessertlover#desserttime

A post shared by Amélie (@amelie_slastice) on

Svima najpoznatija adresa za zdravi sladoled u Zagrebu vjerojatno je Amélie. Popularna slastičarnica i u ovoj vas ljetnoj sezoni poziva da isprobate njihov domaći recept – s kvalitetno odabranim sastojcima, bez umjetnih dodataka i voćnim sastojcima pogodnima za vegane. Ima li išta bolje nego uživati u sladoledu, a znati da je kvalitetan i napravljen s pažnjom?

Melt

Relativno nova lokacija u gradu, poznata po svojim finim i zdravim brunch jelima od samog početka u ponudi ima sladoled koji je već postao omiljen među Zagrepčanima. Melt donosi toliko okusa da ćete se jedva odlučiti za samo dva ili tri, a kamoli jedan. A tu su i okusi poput – slane karamele. Uz to, straha od nezdravih šećera ili dodataka nema, sve je sto posto prirodno i uistinu ćete uživati.

Ostale adrese vas čekaju na grazia.hr.

Foto: Irene Kredenets / Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu