Categories Vijesti o poznatima

ŽENE SU NA NOGAMA! Michelle Williams dobila 1.500 puta manju plaću od Marka Wahlberga

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Ista agencija zastupa Marka Wahlberga i Michelle Williams, ali nisu pregovarali oko honorara za oboje. Glumica je imala više scena, a rekla je kako je bila spremna snimati kad god i gdje god treba.

Svi su besplatno ponovno snimali scene, rekao je nedavno redatelj Ridley Scott (80) koji je morao zamijeniti glavnog glumca Kevina Spaceyja (58) s Christopherom Plummerom (88) u filmu ‘Sav novac svijeta’ zbog seksualnog skandala.

Scott je dodao da će jedino platiti Plummeru,  koji još nije dobio svoju plaću. No, američki časopis “USA Today” otkrio je kako je jedna od glavnih glumica Michelle Williams (37) ‘izvisila’ u odnosu na svog kolegu u filmu, Marka Wahlberga (46). Williams je dobila oko šest tisuća kuna, dok su Wahlbergu platili više od devet milijuna.

Navodno su glumčevi agenti pregovarali oko plaće za ponovno snimanje i zato je dobio čak 1.500 puta veći iznos. Ista agencija zastupa i Williams pa ostaje pitanje zašto se nisu izborili za nju, a zasada nisu htjeli komentirati ovu situaciju. Glumica je imala najviše scena u filmu, a komentirajući snimanje, rekla je kako se stavila potpuno na raspolaganje redatelju.

“Došla bih kad god i gdje god su me trebali. Dala bih im svoju plaću, odmore, što god im je potrebno jer jako, jako cijenim cijeli ovaj naporan rad”, istaknula je.

Wahlberg je prošle godine osvojio titulu najplaćenijeg glumca prema “Forbesu” sa svojih 421 milijuna kuna.

Williams se navodno nedavno zaručila za financijskog konzultanta Andrewa Youmansa. Pojavila se na dodjeli Zlatnih globusa sa dijamantnim prstenom u obliku srca i pokrenula glasine. Glumica ga ne skida s prsta ni na Bahamima, gdje se odmara s Youmansom.

Glumica ima kći s Matildu (12) s tragično preminulim kolegom Heathom Ledgerom.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu