Categories Vijesti o poznatima

Veliki poslovni planovi Ivane Ergić

Razgovarali smo s prelijepom Ivanom Ergić (Miss Hrvatske 2006.) koja naveliko živi svoj poslovni uspjeh koji je igrom slučaja otkrila i zaista, potvrđujemo, odlična je u tome što radi.

unnamed

1. Draga Ivana, otkud ideja za lampama?

– Iskreno, sasvim slučajno se dogodila, jer smo moja prijateljica Petra i ja htjele pokloniti našoj trećoj prijateljici nešto zaista posebno, a da nisu stereotipni pokloni i eto, od tuda se i rodila moja ljubav prema njima:).

2. Ono što je posebno jest da su sve unikatne i da ih radiš zaista s posebnim materijalima?

– Tako je, zaista se trudim da su unikatne i posebne, a od materijala koristim specijalizirane folije za izradu sjenila, lajsne, cirkone, kristaliće… Sve u svemu, trudim se da svaka bude posebna, jer osoba kojoj je upućena je upravo takva, stoga smatram da zaista mora izgledati jednostavno savršena.

3. Tvoje lampe su zaista hit u Hrvatskoj. Otkud motivi za njih?

– Motive najčešće odabiru naručitelji, stoga su to više-manje obiteljska događanja, rođendani, vjenčanja, krštenja, proslave godišnjica veza i brakova… Zaista onako iz života koristimo sve trenutke koji su nam dragi.

4. Planiraš li uskoro otvoriti svoju trgovinu?

– Iskreno, planiram, i jako se veselim tome, te se nadam da će se to zaista brzo i dogoditi, al’ opet idem korak po korak, jer sve će doći na svoje 🙂

5. Sloviš i dalje kao jedna od najljepših žena na Balkanu. U čemu je tajna tvoje ljepote?

– Hvala vam na komplimentima, no smatram da su to dobri geni, ali jako puno pazim na svoju prehranu i tjelovježbu, jer sam zaista postala ovisna o teretani, a to samo dokazuje da se velikim odricanjima sve može postići.

unnamed1

6. Kako njeguješ svoje lice i tijelo?

– Što se tiče lica, odlazim na Oxi Pro Age tretmane kisika za lice koji mi daju svježinu i mladost licu u salon Derma Novi u Šibeniku, dok sam kod tijela najviše na tretmanima ultrazvučne inverzne osmoze za skidanje celulita.

7. Trenutačno imaš jako dugu kosu, a ipak te se mnogi još sjećaju s kratkom kosom, koja ti, moramo priznati, zaista odlično stoji.

– Aaaa, hvala vam, iskreno još ću malo guštati u dugoj kosi, ali planiram se opet vratiti na kratku frizuru, jer svi mi govore da mi super stoji:) No, ipak želim još uživati u novoj dužini.

8. Kako provodiš godišnji odmor?

U svom sam rodnom Šibeniku i tu ću zaista ostati do kraja ljeta i uživati u svim njegovim čarima, jer se jednostavno volim kupati, odmarati i družiti sa svojim prijateljima.

9. Na naslovnici ste časopisa Ljepota & zdravlje za srpanj 2014. s prijateljicama Katarinom Prnjak i Meri Benčić. Kako ste zadovoljni cijelom kampanjom?

unnamed[2] (1)

Ajme, iskreno oduševljena sam sa svime od cijelog tima koji se brinuo za nas, jer smo zaista svi prije svega prijatelji, tako da je na setu bila odlična atmosfera i tako je uvijek kad smo Katarina, Meri naš Alen Ljubić, koji je uvijek tu za nas, i ja.

Naš predivni frizer Dino Škrtić napravio je predivne frizure, stilistica Barbara Repe je najbolje odabrala od garderobe kako da izgledamo jednostavno lijepe, dok nas je pod objektivom pratio Andrija Zelmanović, koji je odlično napravio fotografije koje svi možete pogledati u najboljem časopisu Ljepota & zdravlje, ali veliko hvala predivnoj urednici Martini Požgaj koja je sve držala u svojim rukama i trudila se da sve bude u najboljem redu:)*…sve u svemu, najbolje snimanje s najboljim timom do sada:).

Autor: Alen Ljubić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu