Categories Vijesti o poznatima

SVJETLO DANA UGLEDALA JE prava istina o tome kako su se zapravo upoznali Kate i princ William

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Njihova priča na prvi pogled djeluje kao ona iz bajke. Službena verzija glasi da su se Kate Middleton i princ William upoznali tijekom studija na prestižnom sveučilištu St. Andrews. Nakon što su diplomirali još su nekoliko godina hodali, a onda je princ William 2010. godine ponosno predstavio svoju zaručnicu Kate Middleton cijelom svijetu.

Godinu kasnije održali su jedno od najglamuroznijih vjenčanja, a nedugo nakon toga postali i sretni roditelji malenog princa Georgea, zatim i princeze Charlotte, dok trenutačno očekuju treće dijete.

No da nije baš sve onako kako su prikazali javnosti otkriva nova knjiga Katie Nicholl, koja će kroz zanimljivu biografiju nazvanu “Kate: Buduća kraljica” otkriti i kako se zapravo upoznao omiljeni kraljevski par.

Tijekom prikupljanja informacija o lijepoj vojvotkinji, autorica knjige razgovarala je s dosta njezinih bliskih prijatelja iz mladosti koji su joj rekli da su se Kate i William zapravo upoznali još prije samog dolaska na fakultet.

“Nije ga upoznala na sveučilištu St. Andrews. Poznavala ga je i puno prije dolaska na fakultet, preko prijateljice koja je bila jako bliska s Williamom i Harryjem”, rekla je jedna od poznanica Kate Middleton.

Ovaj podatak baca potpuno novo svjetlo na rasplet događaja koji su uslijedili.

Poznato je to da je Kate 2001. godine odlučila upisati Sveučilište u Edinburghu i već je sve bilo spremno za njezin odlazak ondje. No u posljednji je tren promijenila odluku te šokirala roditelje i prijatelje upisom na St. Andrews, koji je između ostalog upisao princ William, a s kojim je naknadno započela ljubavnu romansu.

Bi li ljubavna priča, koja traje gotovo 11 godina, danas izgledala ovako da jevojvotkinja od Cambridgea otišla na drugi fakultet, nitko ne zna, no jedno je sigurno – puno toga ne bi bilo isto.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: TPORTAL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu