Categories Vijesti o poznatima

SVAĐA KOJOJ NEMA KRAJA! Katy Perry ponovno o Taylor Swift

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

U novom intervjuu za NME, Katy Perry se dotaknula svađe sa svojom neprijateljicom Taylor Swift.

Priča je već, imamo taj dojam, izlizana kao i vrijeme, ali Katy očito ima potrebu i dalje o tome govoriti.

Prilikom gostovanja kod Jamesa Cordena, Katy je inzistirala na tome da je cijelu priču zapravo započela Taylor.

Kad su je iz NME pitali da prokomentira činjenicu kako je njezin dugogodišnji producent Max Martin jedan od autora “Bad Blood” Taylor Swift, koja je zapravo o Katy, pjevačica je odgovorila: “Ne mogu govoriti u njegovo ime, ali nije znao. Ne smijem mu ja govoriti što može, a što ne može raditi. Jako sam fer. Ja sam super-duper fer i nisam onaj tip koji govori: ‘Ne smiješ to raditi jer se meni ta osoba ne sviđa’. Budi svoj, radi to što želiš.”

Još je rekla da jako voli Maxa. “Radim s njim cijelu karijeru. Nisam njegova majka i išlo mu je dobro i prije nego sam ga ja upoznala. Znate što mislim? Njemu će i dalje ići dobro.”

Kad su je pitali zašto je odlučila prekinuti šutnju kod Jamesa Cordena o Swift, Perry je rekla: “Pa, James Corden me prisilio i osjećala sam se sigurno. Nikad me prije nisu pitali za moju stranu priče, a postoje tri strane priče: prva, druga i istina.”

S obzirom na njezine poruke o zajedništvu koje često promovira, ovo se malo i kosi s tim, ali ona ima odgovor i na to: “Rekla sam to, mislim, nisam Buda – stvari me iritiraju. Voljela bih da mogu okrenuti drugi obraz svaki put. Kad me netko pokušava smaknuti sa svojim djevojčicama (poštovanom grupom obožavatelja), to je tako poremećeno.”

Katy je kao odgovor na “Bad Blood” objavila “Swish Swish”:

IZVOR: MTV.COM.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu