Categories Vijesti o poznatima

SRAMOTA! Kada se pročulo koliko je Mark Wahlberg zaradio više od Michelle, glumac je donirao 1,5 milijuna dolara

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Čini se da skandali oko filma “Sav novac svijeta” ne jenjavaju. Naime, nakon što je iz filma izbačen Kevin Spacey, trebalo je nadosnimiti scene, no nisu svi dobili iste honorare.

U javnost su procurili detalji sa dodatnog snimanja scena za film “Sav novac svijeta”,  nakon što je Kevina Spaceya zamijenio Christopher Plummer.

Naime, glumci su morali ponavljati neke scene, no honorari i nisu bili isti za sve – točnije, bili su 1.000 puta manji.

Otkrilo se da je Mark Wahlberg na račun spremio gotovo 1,5 milijuna dolara, dok je njegova kolegica, Michelle Williams za isto dobila nešto manje od tisuću dolara.

I naravno, njezine kolegice su poludjele na to jer su i inače žene ondje manje plaćene od muškaraca.

No, Mark Wahlberg se ubrzo pokušao iskupiti. Naime, glumac je uplatio 1,5 milijuna dolara u zakladu Time’s Up, koja je osnovana kako bi pomogla žrtvama zlostavljanja, ali i nejednakih plaća u Hollywoodu.

I sve je to napravio u ime Michelle Williams. Uz to, i njegova agencija William Morris Endeavor, uplatila je dodatnih pola milijuna dolara.

Michelle je nakon tog njegovog čina objasnila da u cijeloj stvari nije važna ona.

“Danas ja uopće nisam važna. Moje kolegice su bile uz mene i ustale za mene, moji prijatelji aktivisti naučili su me da slušam svoj glas, a najmoćniji muškarci koji upravljaju svime su me poslušali i djelovali su”, rekla je glumica i dodala kako je vrijeme za jednakost.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: TABLOID.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu