Categories Vijesti o poznatima

SPICE GIRLS ĆE SVOJ “come back” napraviti na svadbi princa Harryja i Meghan Markle

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Geri Horner, poznata i kao Ginger Spice, povjerila se prijateljima kako će njihov prvi nastup biti na kraljevskom vjenčanju u svibnju. Želi da njihov povratak bude vrlo “britanski”.

Kada su se okupile i zajedno fotografirale, Spice Girls izazvale su histeriju. Obožavateljice su svoju sreću dijelile na društvenim mrežama te se nadale kako će nabaviti karte za prvi nastup zvijezda devedesetih.

No, izgleda kako “Spajsice” imaju potpuno drukčiji plan. Naime, Geri Horner (45), poznata i kao Ginger Spice, povjerila se prijateljima kako će njihov prvi nastup biti na kraljevskom vjenčanju u svibnju.

“Ona smatra da je to prava prilika i dobro se uklapa u njezinu ideju da povratak bude vrlo “britanski”. To je dio njihovog identiteta kojeg žele njegovati”,  rekli su Gerini prijatelji.

Osim toga, “Spajsice” žele pjevati na svadbi princa Harryja (33) i Meghan Markle (36) jer jer buduća vojvotkinja njihova velika obožavateljica.

Podsjetimo, Victoria Beckham (43), Geri, Emma Bunton (42), Mel C (44), i Mel B (42) na društvenoj mreži podijelile su zajedničku fotografiju i poručile da zajedno rade na novom projektu.

Kraljevski par će se vjenčati 19. svibnja u kapelici St. Georgea.

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu