Categories Vijesti o poznatima

SA SAMO DVIJE GODINE zaradila više od 3,8 milijardi dolara!

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Kći britanskog princa Williama (34) i vojvotkinje Kate (35), Charlotte, tek je napunila dvije godine, a već zarađuje milijarde. Točnije, procjenjuje se da je njezin “brend” vrijedan 3,8 milijardi dolara! To se odnosi na novac koji se potroši zbog male princeze, a koji se zove “efekt princeze Charlotte”.

Primjerice, svaki put kad se pojavi u javnosti ili kad Buckinghamska palača objavi njezinu fotografiju, u rekordnom roku rasproda se odjeća koju je nosila, a 3,8 milijardi dolara odnosi se na novac koji se slijeva u britansku ekonomiju zbog princeze. Efekt je krenuo čim se Charlotte rodila. Na prvo pojavljivanje u javnosti, ispred bolnice u kojoj je rodila, Kate ju je iznijela zamotanu u GH Hurt & Sons šal, koji je istog dana nestao s polica svih dućana. Isto se dogodilo i sa žutom vesticom John Lewis Baby koju nosi na službenoj fotografiji za drugi rođendan.

Za usporedbu, njezin stariji brat princ George (3) vrijedi tri milijarde dolara, a mama vojvotkinja Kate šest milijardi. Financijski stručnjak Robert Haigh za Marie Claire je izjavio kako je to logično jer je modno tržište za žene veće. “Zamislite tek koliko će utjecaja imati kad dođe u tinejdžerske godine ili kad odraste”, rekao je Haigh.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 100POSTO.HR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu