Categories Vijesti o poznatima

RICKY MARTIN OŽENIO SE s Jwanom Yosefom u potpunoj tajnosti

“Osjećaj je sjajan. Ne mogu ga opisati kao svog zaručnika. Ne mogu. On je moj suprug, moj muškarac”, rekao je Ricky Martin (46).

Pjevač je ovaj tjedan otkrio kako se vjenčao sa slikarom Jwanom Yosefom (33). Iako su zaruke objavili još prije godinu dana, par je odlučio u tajnosti se zavjetovati na vječnu ljubav.

Javnost je za vjenčanje doznala sasvim slučajno, kad je Martin tijekom premijere serije “American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea” u kojoj glumi D’Amica, dugogodišnjeg ljubavnika slavnog dizajnera, otkrio sretnu vijest.

“Razmijenili smo zavjete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire”, ispričao je pjevač te dodao kako su osim braka, sklopili i predbračne ugovore.

Ipak, Enrique Martín Morales, kako se Martin zapravo zove, najavio je veliku proslavu vjenčanja.

“Bit će to tipičan trodnevna zabava: večera, ponovljena ceremonija, zabava i oporavak”,  zaključio je Ricky.

Portorikanski pjevač na svojoj je web-stranici 2010. objavio da je homoseksualac.

“S ponosom mogu reći da sam homoseksualac i time sam blagoslovljen”, napisao je tada Martin. Sa sirijskim umjetnikom zaručio se u studenom 2016. Kaže da su se upoznali na društvenoj mreži.

“Ja sam sakupljač umjetnina, a on je umjetnik. Prvi sam mu se javio i poslao poruku”, kaže Ricky. Dodaje kako su se dopisivali šest mjeseci o skupim umjetninama, a seks nisu spominjali.

“Rekao je da živi u Londonu pa sam doletio do njega”, kaže pjevač. S Jwanom bi htio imati kćer, a već ima blizance Mattea Valentina (9) koje mu je rodila surogat majka. Pjevač i njegov muž sada se zajedno brinu o njima.

“Dečki su sretni što imaju dva oca”, naglasio je Martin.

Par je u srpnju 2016. u najstrožoj tajnosti posjetio Zagreb. Doveo ga je producent i kreativni direktor Cro-à-Portera Viktor Drago (42), koji mu je pokazivao znamenitosti grada.

🌴☀️🌴

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu