Categories Vijesti o poznatima

PROČITAJTE ŠTO britanska kraljevska obitelj nikada ne konzumira

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Zbog svih priča koje kruže o njima, lako je zaboraviti da su oni “normalni” ljudi vjerni tradiciji, kako otkriva portal ordinacija.vecernji.hr. Iako se na njihovom stolu nalaze namirnice koje su poznate i nama, evo što nikada ne konzumiraju:

PLODOVE MORA
Ako ste jeli plodove mora, onda ste imali priliku uživati u hrani koju kraljevska obitelj ne smije jesti. Jastog, rakovi i škampi su jednostavno preveliki rizik za ovu obitelj. Razlog je, naravno,  moguće trovanje hranom. Krvavi biftek je za njih također nepoznanica.

VODU IZ SLAVINE
Prije odlaska u stranu zemlju, uvijek se savjetuje piti flaširanu vodu – paraziti i bakterije iz vode mogu uzrokovati zdravstvene probleme. Ista pravila vrijede i za članove ove obitelji – bez obzira na to gdje se nalazili.

ČEŠNJAK
Da, dobro ste pročitali, češnjak je namirnica koju kraljevska obitelj ne jede. Ne samo to, ona je potpuno zabranjena! Voda i školjke su zabranjene zbog mogućnosti zaraze, a češnjak je zabranjen jer je kraljica tako odlučila. Iako se ne zna pravi razlog, prema riječima Johna Higginsa, bivšeg kuhara obitelji, vjerojatno je posrijedi strah od lošeg zadaha.

ŠKROB
Ovu je informaciju otkrio bivši kuhar Darren McGrady. Ne zna koji je pravi razlog, ali Kraljica je strogo zabranila uporabu škroba kada se jelo priprema za nju. Tjestenina, riža i krumpir se tako nikada neće naći na tanjuru ove poznate dame.

IZVOR: ORDINACIJA.VECERNJI.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu