Categories Vijesti o poznatima

PRINC WILLIAM PRIZNAJE da bi njegova pokojna majka bila grozna baka

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Dokumentarac “Diana, naša majka: Život i naslijeđe”, prikazan je uoči 20. obljetnice Dianine smrti u automobilskoj nesreći u Parizu, 31. kolovoza 1997., a u njemu prinčevi prvi put bez zadrške govore o svojoj prerano preminuloj majci.

“Zbog razvoda, slabo smo viđali i mamu i tatu. Balansirali smo između njih dvoje. Mjesec dana prije njezine smrti bili smo s njom i Dodijem Fayedom na jugu Francuske, a onda smo otišli u Škotsku s ocem. Trebali smo je posjetiti dan nakon što je doživjela nesreću”, rekao je princ Harry.

Princ William Harry pred televizijskim kamerama prisjećali su se svoje majke i nestašnog odrastanja s njom.

William je rekao da djeci stalno priča o baki Di.

“U kući imamo puno njezinih fotografija. Kate ju nije poznavala pa im ne može puno reći, ali ja to radim stalno. Kada Georgea i Charlotte spremam na spavanje, pričam im o njoj i stalno ih podsjećam da imaju, odnosno da su imali, dvije bake. Važno je da znaju tko je ona bila”, rekao je William. Ekskluzivni dokumentarac Britanci su već imali prilike pogledati 24. srpnja.

“Zamišljam je kako dolazi do njih, u vrijeme kupanja, i da je kada puna mjehurića sapunice, zabavlja se s njima i odlazi”, rekao je William kroz smijeh.

Otkrio je da mu je majka pripremila posebno iznenađenje koje će uvijek pamtiti. Jednom je u kuću pozvala Naomi Campbell, Christy Turlington i Cindy Crawford samo zato što je znala da ih William obožava, a on se prisjetio kako je cijelo vrijeme bio crven u licu jer mu je bilo neugodno. Diana je preminula s 36 godina, godinu dana više nego što William danas ima.

Harry je rekao da je njezino lice isijavalo sreću i dodao da se još sjeća njezinog smijeha. Vijest o Dianinoj smrti isprva se skrivala od njih dok su bili na odmoru s kraljicom u Balmoralu. Nisu im dali blizu novina, televizora i radioprijamnika.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu