Categories Vijesti o poznatima

PRINC CHARLES SREO JE OBOŽAVATELJICU koja ga je poljubila prije 40 godina

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Britanski princ Charles ponovno se sreo sa ženom koja ga je poljubila prije gotovo 40 godina, kako piše u nedjelju BBC. Leila Sherwood je 1979. osvanula na naslovnicama kada je kao 14-godišnjakinja mladog princa od Walesa poljubila u obraz na aerodromu u australskom gradu Cairnsu.

Charles ovoga tjedna boravi u posjetu kontinentu, a u nedjelju je bio na misi i posjetio prašumu pored tog grada na sjeveroistoku Australije. Gospođa Sherwood je čekala pred crkvom Svetog Ivana Evanđelista kako bi ponovno srela princa. Pedesetčetverogodišnjakinja mu je pokazala fotografiju iz starih novina na kojima se vidi povijesni poljubac.

“Primio me je za ruku i rekao: ‘Bog te blagoslovio’. Nisam mu htjela pustiti ruku”, rekla je Sherwood.

Princ je potom obišao prašumu Daintree, gdje se susreo s Aboridžinima iz plemena Kuku Yalanji. Na rasporedu je bio i posjet zračnoj bazi Letećih doktora u Cairnsu koji pružaju pomoć stanovnicima zabačenih dijelova Australije.

Britanski prijestolonasljednik imao je naporan tjedan u Australiji, gdje je ranije otvorio Igre Commonwealtha. Na primanju u Brisbaneu našalio se na račun nadolazećeg 70. rođendana.

“Nažalost, znam kako je to… Čudan osjećaj nevjerice da se to doista događa i da više nikada, primjerice, neću moći navući kupaće gaćice”, rekao je Charles.

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu