Categories Vijesti o poznatima

POZNATI GLUMAC NI NAKON 10 godina još ne zna tko je “Gossip Girl”

Prošlo je cijelo desetljeće od prve epizode serije koja nas je uvela u živote elitne mladeži s Upper East Sidea u New Yorku.
“Tračerica” je brzo stekla kultni status, a iako se prestala prikazivati 2012. godine, i dalje ima vjernu bazu obožavatelja.
Serija koja se vrtjela oko ljubavi, prijateljstva, mode, obitelji te, naravno, tračeva, ostavila je neizbrisiv trag u popularnoj kulturi, a vjerujemo da će se neke od legendarnih izjava Blair Waldorf citirati još dugo.
Povodom 10. godišnjice, iz časopisa “Vanity Fair” nedavno su kontaktirali glumce iz serije kako bi im ispričali sočne detalje sa seta, iz njihovih osobnih života, iz serije… No kada su glumca Eda Westwicka, koji je glumio bezobraznog Chucka Bassa, pitali o omiljenoj sceni, njegov odgovor iznenadio je sve.  “Iskreno, još uvijek nisam siguran tko je Tračerica,” poslao je u e-mailu 30-godišnji glumac.
No to nam baš i ne zvuči iskreno s obzirom na to da je Chuck u posljednjoj epizodi serije zajedno sa svima otkrio tko je tračerica te je čak tješio Blair koja je bila shrvana saznanjem. Moguće je da se Ed ipak, poput većine nas, ne može pomiriti s idejom da je tračerica Dan Humphrey.
A ne možemo ga ni kriviti s obzirom na to da nam na pamet pada puno boljih kandidata za sveznajuću blogericu iza cijele drame.
Slikovni rezultat za gossip girl
IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu