Categories Vijesti o poznatima

POZNATA “SPAJSICA” bankrotirala i sada kreću problemi

Iako je kao članica planetarno popularne grupe “Spice Girls” zaradila popriličan novac, pjevačica je navodno zbog lošeg baratanja bogatstvom ostala bez novčića.

Melanie Brown, poznatija kao Mel B, na rubu je bankrota nakon što su ona i njezin bivši suprug Stephen Belafonte spiskali cijelo bogatstvo koje je stekla tijekom karijere. Riječ je o iznosu od 38 milijuna funti, odnosno o više od 320 milijuna kuna.

Bivša “Spajsica” prošlog je tjedna na sudu u Los Angelesu otkrila da na njezinu bankovnu računu nema ni traga tom novcu. Samo jedna njezina tvrtka ima oko osam tisuća kuna na računu.

https://www.instagram.com/p/BNGFwTrDFvW/

Na saslušanju, koje je bilo dio njezina razvoda od bivšeg supruga odvjetnica pjevačice i poduzetnice rekla je da su njezini financijski problemi uzrokovani načinom života.

Iako je kao sutkinja u showu “America’s Got Talent” zarađivala 220.000 funti, odnosno milijun i pol kuna mjesečno, bivši supružnici često na kraju godine nisu imali čime platiti porez, izjavila je odvjetnica.

https://www.instagram.com/p/BK1a0GuDwaK/

Mel B i Belafonte su uživali u luksuzu – i nisu štedjeli. “Scary Spice” je poznata ljubiteljica automobila pa si je kupila Bentley Continental GTC vrijedan gotovo milijun i pol kuna, a otprilike jednako stoji i Ferrari California koji si je priuštila. No, najviše je platila armirani Cadillac Escalade ESV, milijun i šesto tisuća kuna, koji je opremljen električnim šokerom te je otporan na metke, bombe i napade kemijskim oružjem.

Bivša “Spajsica” obožava dijamante te skupocjeni nakit općenito pa tako posjeduje naušnice vrijedne 400 tisuća kuna i dva dijamantna prstena, od kojih jedan vrijedi više od tri milijuna kuna, a drugi nešto više od milijun i pol. Njezin zaručnički prsten vrijedan je oko 400 tisuća kuna, a voli nositi i Rolex satove.

Njih kombinira sa skupocjenim torbama luskuznih modnih brendova kao što su Birkin, Louis Vuitton i drugi, a na njih je navodno potrošila oko četiri milijuna kuna.

Mel je vodila obitelj na luksuzna putovanja. Išli bi privatnim zrakoplovima i odsjedali samo u najskupljim hotelima.

Pjevačica je voljela ugađati samoj sebi pa je tako prošle godine spiskala sto tisuća kuna u jednoj večeri kako bi iz Los Angelesa stigla u Las Vegas na koncert Jennifer Lopez.

Mel i Belafonte su neko vrijeme imali vikendicu u Miamiju vrijednu 25 milijuna kuna. Kako bi imali privatnost, pjevačica je sada bivšem supružniku kupila privatni otok. Njihova luksuzna obiteljska vila u Los Angelesu trenutačno se prodaje za 50 milijuna kuna. Dosta novca potrošila je i na školovanje svoje kćeri te, naravno, na skupocjenu odjeću.

https://www.instagram.com/p/BQMHiX8Dp4V/

Dio novca je izgubila i uloživši u samostalnu karijeru, koja nije uspjela, a financirala je i neke suprugove poslovne pokušaje koji nisu imali uspjeha.

Belafonte traži da mu pjevačica plaća alimentaciju i sudske troškove, no ona, čini se, trenutačno nije baš u mogućnosti ispuniti njegove zahtjeve.

IZVOR: NET.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu