Categories Vijesti o poznatima

OVO VIŠE NITKO NE MOŽE PRATITI! Katy Perry odjednom VOLI Taylor Swift

Ako ste živjeli u blaženom neznanju do sad, između Katy Perry i Taylor Swift zadnjih par godina teče “bad blood”.

Nekoć su navodno bile odlične prijateljice, ali su se onda stvari preokrenule i ove dvije pop zvijezde ne mogu se vidjeti.

Taylor je u međuvremenu napisala “Bad Blood” posvećenu Katy, a ona je odgovorila nekoliko godina nakon aktualnim singlom “Swish Swish”.

I onda se dogodio 9. lipanj kad je Katy objavila svoj album “Witness” na Spotifyju, a Taylor je baš taj dan odlučila cijeli svoj katalog vratiti na streaming servise i trenutačno su njezine pjesme popularnije od albuma Katy Peery.

Međutim, Katy je valjda shvatila da je vrag odnio šalu i sad poziva na ljubav i jedinstvo.

U intervjuu za “The Thrive Global Podcast” poručila je da je za nju priča završena.

“Spremna sam sve zaboraviti. Apsolutno. 100 %. Opraštam joj i žao mi je za sve što sam napravila i nadam se istom od nje”, rekla je.

“Mislim da je zapravo vrijeme. Ima većih problema u svijetu. Znate što mislim.”

“Volim je i želim joj sve najbolje. Mislim da je fantastični tekstopisac i mislim da, znate, ako obje možemo predstavljati snažne žene i ujediniti se unatoč razlikama, mislim da bi cijeli svijet razmišljao ‘Da, svi to možemo’ “.

Rekla je da se ne slaže sa svim što Taylor radi i da se ona vjerojatno ne slaže sa svim što ona radi, ali da zbilja želi da budu zajedno “u ljubavi, oprostu i razumijevanju.”

Vidjet ćemo hoće li Taylor prihvatiti ovu poruku mira.

IZVOR: MTV.COM.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu