Categories Vijesti o poznatima

OVO SU POKLONI KOJE PRIŽELJKUJU Meghan Markle i Princ Harry

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Budući da se bliži kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja, javnost je saznala i popis darova koje priželjkuju budući mladenci. Za razliku od većine, ovo dvoje mladih ljudi opredijelilo se za jedan vrlo humanitaran čin.

U objavi iz Kensingtonske palače stoji kako su se Harry i Meghan odlučili za sedam dobrotvornih ustanova kojima javnost može uplatiti donacije. Bit će to ujedno i vjenčani poklon svakog gosta koji stiže na njihovo vjenčanje, koje će se održati 19. svibnja u dvorcu Windsor.

“Princ Harry i Meghan Markle su neizmjerno zahvalni na svim darovima koji još od objave zaruka stižu na njihova vrata pa su sve koji planiraju učiniti isto zamolili da razmisle o uplati u humanitarne svrhe. Par je odabrao sedam dobrotvornih organizacija koje se odnose na niz pitanja koja su im oboma važna, uključujući sport kao oblik društvenog uključivanja, osnaživanje žena, očuvanje okoliša, beskućništvo, borbu protiv HIV-a i Oružane snage. Mnoge od njih su male dobrotvorne organizacije, a paru je iznimno drago što im mogu pomoći”, stoji u službenom priopćenju.

Ovakav čin koliko god bio nesvakidašnji, nije veliko iznenađenje. Poznavajući humanitarnu stranu princa Harryja, ali i njegove zaručnice Meghan Markle ovako nešto bilo je i za očekivati. Već su nekoliko puta naglasili kako će se oboje truditi da promjene svijet na bolje i pomognu onima kojima je to doista potrebno.

IZVOR: TPORTAL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu