Categories Vijesti o poznatima

OVO JE MODNI KOMAD bez kojeg Kate Middleton ne smije pomisliti napustiti Englesku

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Kate Middleton udajom za princa Williama dobila je titulu vojvotkinje, ali i opširan popis pravila koje mora poštovati pa čak i kad je moda u pitanju prenosi 100posto.hr

Tridesetpetogodišnja brineta tako više nikad neće nositi minice i push-up grudnjake u kombinaciji s duboko rezanim majicama, a njezina garderoba puna je šešira i tokica koje mora nositi u brojnim prigodama.

Zanimljiva je i nova informacija koja nam otkriva što Kate, kao i ostatak kraljevske obitelji, mora ponijeti na baš svako putovanje.

Kako piše The Sun, svaki član ove obitelji obavezan je uvijek u prtljazi nositi crni outfit, muškarci odijelo, a žene haljinu ili kostim, ovisno o godišnjem dobu.

Kako to, pitate se, kad na fotkama s putovanja nikad ne možemo vidjeti Kate, Williama i Harryja u crnoj odjeći?

Ova modna zapovijed nije vezana uz svečane prigode, nego predstavlja neku vrstu osiguranja da će svi članovi biti primjereno odjeveni ako netko iz obitelji iznenadno umre.

Dođe li do smrti, članovi obitelji u Veliku Britaniju moraju se vratiti odjeveni u prikladnu odjeću za žalovanje, zbog čega u njihovim torbama uvijek mora spremno čekati ‘nešto crno’.

Kako je nastalo pomalo morbidno pravilo?

Ovo pravilo navodno je donijela sama kraljica Elizabeta II. 1952. godine. Našla se na putovanju u Keniji kad joj je preminuo otac, a sa sobom nije imala crnu odjeću u kojoj bi se mogla dostojanstveno prikazati svom narodu.

Odbijala je poletjeti i vratiti se kući sve dok joj osoblje nije donijelo prikladnu crnu haljinu jer nije htjela dopustiti da ju fotografiraju neprikladno odjevenu.

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu