Categories Vijesti o poznatima

OVO JE GLAVNI RAZLOG zbog čega vam Kate Middleton nikad neće dati autogram

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Vojvotkinja od Cambridgea i njezin suprug, princ William, jedan su od najomiljenijih slavnih parova, osobito među svojim narodom. Ljudi ih vole zbog njihove jednostavnosti, srdačnosti i pristupačnosti, no baš nikad nikome nisu dali autogram. Nedavno je netko postavio to pitanje, pa su se strani mediji raspisali o razlogu koji nam djeluje sasvim logično.

Zagrljaji i selfiji s razdraganim obožavateljima dio su svakodnevice vojvotkinje od Cambridgea, ali ono što nikada nećete vidjeti je kako lijepa Williamova supruga potpisuje autograme u razdraganoj gomili. Ili, bilo gdje drugdje. Naime, jedno od bezbroj pravila britanske kraljevske obitelji, a koje se odnosi i na princa Harryjaprinca Williamakraljicu Elizabetu IIprinca Charlesa i zapravo sve članove obitelji, jest stroga zabrana davanja autograma.

Razlog je vrlo jasan i logičan – postoji opravdana sumnja od pokušaja krivotvorenja potpisa članova Kraljevske obitelji i tom se riziku jednostavno ne žele izlagati.

Stoga, dođete li ikad u susret s Kate, nemojte ni pokušavati zatražiti autogram. No, nasmiješeni selfie mogao bi vam “upaliti”.

IZVOR: GLORIA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu