Categories Vijesti o poznatima

NEMA MIRA! Meghan Markle ponovno je prekršila kraljevski protokol

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

“Napravit ću sve što je do mene da se žene u Engleskoj osnaže i da se njihov položaj poboljša. Trebajj postati svjesne svog glasa te ga trebaju koristiti”, rekla je Markle.

Uskoro bivša holivudska glumica, Meghan Markle (36), polako počinje izvršavati obaveze članice kraljevske obitelji. Ovaj se tjedan s budućim suprugom, princom Harryjem (33), njegovim bratom Williamom (35) te njegovom suprugom, vojvotkinjom Kate Middleton (36) pojavila na forumu u organizaciji Kraljevske zaklade u Londonu gdje je govorila o položaju žena.

Ona se osvrnula na pokrete “MeToo” i “TimesUp” te je naglasila kako vremena nisu sjajna kada je u pitanju status žena u društvu, ali da samo u zajedničkoj borbi s muškarcima može doći do značajnih promjena i poboljšanja.

“Napravit ću sve što je do mene da se žene u Engleskoj osnaže i da se njihov položaj poboljša. Trebaju postati svjesne svog glasa te ga trebaju koristiti”, rekla je.

Buduća članica kraljevske obitelji dodala je i da jedva čeka postati aktivnija u Zakladi jer je i do sada imala uspjeha u humanitarnom radu, bila je posvećena borbi za prava žena još od tinejdžerskih dana.

“I dalje učim i trudim se koliko god mogu povećati šanse drugima i sebi”, zaključila je. Meghan je time prekršila kraljevski protokol koji nalaže da članovi kraljevske obitelji javno ne iznose svoja mišljenja o određenim temama.

Princ Harry i Markle će se vjenčati 19. svibnja u dvorcu Windsor, a na svadbi bi im navodno trebao pjevati glazbenik Ed Sheeran.

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu