Categories Vijesti o poznatima

MLADI REDATELJ XAVIER DOLAN izrezao je lik Jessice Chastain iz filma i fanovi su poludjeli

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

“Dragi moji, ne brinite se. Informirali su me o tome prije javnog pisma. Napravili su to s najvećim poštovanjem i ljubavi”, napisala je glumica Jessica Chastain (40). Obratila se svojim ljutitim i razočaranim fanovima nakon što je redatelj Xavier Dolan (28) objavio da će njezin lik novinarke Moire izrezati iz filma ‘The Death and Life of John F. Donovan’.

“Nakon dugog razdoblja razmišljanja, morali smo izrezati lik Jessice Chastain. Bilo je jako teško donijeti tu odluku. Osjećam prema Jessici iskrenu ljubav i golemo divljenje. Odluka je bila urednička i narativna, nije imala veze s njezinom izvedbom nego isključivo s likom i njegovom kompatibilnošću s pričom”, rekao je Dolan kojemu je to prvi film na engleskom jeziku. Dodao je kako je glumica od početka ‘branila’ projekt i njega samog u više prilika te da je fantastična, politički angažirana umjetnica.

Darlings there's some #johnfdonovan news. Don't worry, I was informed in advance of this letter. This has been handled with the upmost respect and love. @xavierdolan – I am always impressed with your true committment to telling a story. To be an artist in each moment, you move beyond past ideas and expectations. I love you dearly and look forward to our future collaborations in life and art. 💖 repost from @xavierdolan Please bare with me and read. Perhaps not the news you were waiting for, but something I had to tell you nonetheless. I will have other kind of information over the next few weeks. Please don’t doubt my eagerness to share The Death and Life of John F. Donovan with you. – XD

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

Chastain mu nije zamjerila nimalo ovu odluku te je objasnila da se divi njegovoj predanosti da ispriča priču o izmišljenoj američkoj televizijskoj zvijezdi Johnu. F. Donovanu. Njezin lik je u filmu otkrio javnosti da se Donovan dopisivao s 11-godišnjim dječakom Rupertom Turnerom.

“Da bi bio umjetnik, u svakom trenutku ideš iznad prošlih ideja i očekivanja. Volim te nježno i veselim se našim budućim suradnjama u životu i umjetnosti”, poručila je glumica Dolanu,  u čijoj drami igraju zvijezde poput Kita Haringtona poznatog po seriji “Igra prijestolja”, Natalie Portman i Susan Sarandon.

Chastain često smatraju za jednu od najtalentiranijih i najljepših glumica u Hollywoodu no ispričala je kako joj na početku karijere nije bilo lako. Tvrdi da joj tek posljednjih godina govore da je lijepa, a prije nije bila ni u skupini prosječnih.

“Rekli su mi da bi bilo bolje da postanem plavuša. Inače neću nikad proći audiciju”, prisjetila se glumica.

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu