Categories Vijesti o poznatima

MEL C TVRDI DA SU JE članice benda “Spice Girls” zlostavljale!

Spice-Girls-spice-girls-231521_1024_768

Bivša pjevačica Spice Girls, Melanie Chisholm, priznala je kako su ju ostale članice benda maltretirale dok je još bila u bendu.

Chisholm je otkrila i kako se u određenim tekstovima na svom novom albumu, “Version Of Me”, bavi upravo tom tematikom.

U intervjuu za “Attitude”, Melanie je rekla kako je “Version Of Me” zapravo album o zlostavljanju. “O tome kako sam se kao mlada osoba nalazila u situaciji gdje sam se osjećala maltretiranom i kako je to utjecalo na mene, i oblikovalo me na neki način.”

“Nažalost, zlostavljanje uistinu može oštetiti ljude i čak i kada postaneš snažniji i preboliš to, i dalje može biti tamo negdje u pozadini – potkopavajući te. Nadam se da će se ljudi poistovjetiti s tom pjesmom,” nastavila je.

Na pitanje je li se maltretiranje događalo u vrijeme kada je bila jedna od “Spajsica”, odgovorila je: “Da. Neću nikoga imenovati. Ali da. Ukazano im je na to, bile su svjesne toga što su učinile. Ispričale su se.”

“Sada sam starija, imam puno više samopouzdanja i nitko neće s**** po meni. Ali kada sam bila mlađa, dopuštala sam ljudima da s*** po meni. Što je bilo, bilo je, ali voljela bih da sam bila malo snažnija,” priznala je. “Kada smo bile mlade, bile smo tako stroge jedne prema drugoj i tako odlučne da uspijemo da, ako bi ijedna ispala iz reda, brzo bi bila povučena natrag. To je bio prilično velik pritisak pod kojim se moralo živjeti.”

U srpnju ove godine, povodom 20. obljetnice debi singla “Wannabe”, Emma Bunton, Horner i Brown na YouTubeu su objavile video u kojem su nagovijestile mogući povratnički koncert.

“Voljela bih nastupati u golemim arenama diljem svijeta, pjevati naše briljantne lude pop pjesme i ponovno proživjeti našu staru slavu,” rekla je Chisholm tada. “To je, naravno, i vrlo unosna prilika. Ali bile smo peteročlani bend. Zar nismo dostigle vrhunac nastupom na Olimpijskim igrama?”

“Sve manje od kompletne postave ne bi se činilo pravednim ni prema bendu, ni prema fanovima”, zaključila je Melanie.

2016 MTV EMA animated GIF

IZVOR: MTV.COM.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu