Categories Vijesti o poznatima

MEGHANINA POLUSESTRA iznijela je jako teške optužbe na račun buduće članice kraljevske obitelji

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

“Naš otac radi naporne vježbe za bolesnu nogu s liječnikom kako bi mogao otpratiti Meghan iduće godine do oltara na vjenčanju”, rekla je spisateljica Samantha Grant (52). Polusestra glumice Meghan Markle (36) bijesna je jer smatra da Markle uopće ne mari za njihova oca Thomasa (73) kao i ostatak obitelji. Smatra da ju zanima samo kraljevsko vjenčanje.A

“Ako može dati 75.000 dolara za jednu haljinu, onda toliko može dati i svom ocu koji je bankrotirao”, objasnila je.

Polusestra buduće supruge princa Harryja (33) govorila je o haljini koju je Markle nosila na službenim zaručničkim fotografijama. Grant ljuti i što ne cijeni trud i pripreme oca kako bi ju mogao dostojanstveno otpratiti do oltara.

“Njoj je jedini cilj popeti se po društvenoj ljestvici do samoga vrha. Osim našeg tate, bankrotirali su i njezina mama te stariji brat. Od tada s njima ne razgovara. Hollywood joj više nije dovoljan, sad želi biti princeza. Sigurna sam da Harry zna kakva je uistinu, ostavio bi je”, rekla je Grant.

Neko vrijeme se nagađalo hoće li Thomas Markle uopće doći na kraljevsko vjenčanje i kako će njegovu ‘ulogu’ preuzeti glumičina majka, instruktorica joge i socijalna radnicaDoria Radlan. No Meghan je u televizijskom intervjuu istaknula da ne postoji razlog zašto njezin otac ne bi došao.

“Naravno da će biti uz mene osim ako mu se avion sruši na kuću. Doći će na ovaj ili onaj način”, rekla je.

Markle je u još jednom intervjuu ponovila da nema šanse da joj otac ne dođe na vjenčanje i osvrnula se na glasine o nedolasku.

“Moja nova, omiljena riječ postaje ‘Oh, gluposti’. Bit će tamo”, rekla je Markle.

Harry i Meghan će se vjenčati 19. svibnja, a princ još nije pitao svog brata Williama(35) da mu bude kum.

“Još čekam. To je osjetljiva tema, a moram i razmisliti hoću li prihvatiti jer isti dan je finale engleske nogometne lige”, našalio se William.

Princ je predsjednik nogometne organizacije i mora pobjedniku finala uručiti pehar pa će požuriti s vjenčanja u dvorcu Windsor na stadion Wembley.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
TORONTO, ON – APRIL 15: Actress Meghan Markle poses in the CAFA portrait studio at The Fairmont Royal York Hotel on April 15, 2016 in Toronto, Canada. (Photo by George Pimentel/Getty Images Portrait)

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu