Categories Vijesti o poznatima

MALOLJETNI SIN DAVIDA BECKHAMA zgrozio i naljutio fitness fanove

Beckhamovi su ovih dana malo naljutili fitness fanove, odnosno naljutio ih je Cruz kad je objavio video iz teretane u kojem radi bench press s utezima puno težim od njegove kilaže.

Fanovi su se prvo zgrozili i ozbiljno zabrinuli za njegovo fizičko zdravlje jer 12-godišnje dijete koje, uzgred rečeno, ne izgleda pretjerano jako, ne bi smjelo dizati tako velike utege.

Neki su komentirali da je scena prilično tužna jer bi Cruz još uvijek trebao uživati u djetinjstvu, drugi su ga pak poticali da nastavi, a onda je netko konačno ugledao detalj koji je otkrio nešto što je potom razljutilo mnoge.

“Koga vi valjate? Točno se vidi da mu netko sa strane pomaže. Mali samo glumi”, i doista, kad se malo bolje pogleda, dvojica muškarca stoje sa svake strane šipke i pomažu mu dići teret koji je doista pretežak za njegovo tijelo u razvoju.

A to je ujedno umirilo one koji su bili zabrinuti i koji nisu propustili komentirati da bi za ovakvu vježbu osoba trebala imati minimalno 15 godina te je izvoditi uz obaveznu prisutnost stručnog trenera.

https://www.instagram.com/p/BapEoXnnQ9E/

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu