Categories Vijesti o poznatima

KRALJICA ELIZABETA poručila Meghan Markle kako bi joj bilo bolje da šuti

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Djevojka britanskog princa Harryja prije nekoliko dana otvorila je dušu popularnom časopisu “Vanity Fair” i tada napokon progovorila o detaljima svoje ljubavne veze. Od tada ne prestaju reakcije, no nisu baš najpozitivnije. Najuži krugovi kraljevske obitelji navodno su jako bijesni zbog ovog poteza i poručili su Meghan Markle kako bi joj bilo pametnije da šuti.

Nakon višemjesečnih šuškanja i nagađanja o detaljima ljubavne veze britanskog prijestolonasljednika, princa Harryja, američka glumica Meghan Markle otvorila je vrata svog doma novinarima poznatog časopisa “Vanity Fair” i progovorila o temi o kojoj se već jako dugo šutjelo.

“Par smo. Zaljubljeni smo. Sigurna sam da će doći vrijeme kada ćemo se približiti medijima i predstaviti se na prikladan način javnosti te ispričati svoju priču, ali nadam se da razumijete da je ovo sada samo naše vrijeme. Mogu reći da smo jako sretni i osobno obožavam velike ljubavi”, rekla je prije nekoliko dana atraktivna brineta.

No ovakve sladunjave izjave i otkrivanje detalja iz privatnog života nisu naišli na odobravanje stručnjaka koji se bave imidžom kraljevske obitelji.

“Za nju je to sve vjerojatno izgledalo savršeno normalno i logično, ali mislim da će morati malo zatvoriti ta svoja usta”, izjavila je Ingrid Seward, urednica časopisa “Majesty”, koji se bavi novostima s kraljevskih dvora.

“To neće dobro proći unutar palače”, rekla je u nastavku te dodala kako je ovaj potez bio izuzetno neobziran prema princu Harryju, koji je nedavno odbio govoriti o slavnoj glumici.

Rekao je tada da bi bilo kakve priče bile štetne za njezinu privatnost. No izgleda kako 36-godišnjakinja više jednostavno nije mogla šutjeti i kriti svoju ljubav bez obzira na posljedice, kojih će, tvrdi urednica kraljevskog časopisa, zasigurno biti.

“Što manje iznosi svoju privatnost u medije, to bolje, jer moglo bi joj se sve obiti o glavu”, zaključila je na kraju, a hoće li ju Meghan poslušati, ostaje tek za vidjeti.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
SOUTH QUEENSFERRY, SCOTLAND – SEPTEMBER 04: Queen Elizabeth II attends the official opening ceremony of the Queensferry Crossing, on September 4, 2017 in South Queensferry, Scotland. Scotland’s newest road bridge which began construction in 2011, crosses the Firth of Forth near Edinburgh. The crossing is the world’s longest three tower cable stayed bridge. (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)

IZVOR: TPORTAL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu