Categories Vijesti o poznatima

KIM KARDASHIAN ŽALI ZBOG OPERACIJA, i da može, povratila bi svoj prirodni izgled

90's

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Tridesetšestogodišnja reality zvijezda, poznata i po čestom odlasku “pod nož”, navodno je promijenila svoje mišljenje o plastičnoj kirurgiji i odlučila je stati s operacijama. Iza sebe ima niz zahvata, uključujući i one na njezinoj proslavljenoj stražnjici, ali izgleda da sada želi njegovati prirodniji look, na što su je inspirirale fotografije iz tinejdžerskih dana.

“Listala je stare albume i gledala svoje fotografije iz tinejdžerskih dana – bez velike stražnjice, bez izvanzemaljskih crta lica – i shvatila je što si je napravila. Kim se svidjelo kako je tada izgledala i požalila je zbog svega,” rekao je izvor blizak zvijezdi za časopis “Heat”.

Kardashianka je sada odlučila okupiti “makeover” tim s beauty stručnjacima i svojim kirurgom te od njih zatražiti savjete za postizanje “prirodnijeg izgleda,” otkrio je isti izvor.
“Plan je da više ne ide “pod nož”, osim povremenog ubrizgavanja botoksa ili kolagena, a najviše će se koncentrirati na tjelovježbu i zdravu prehranu kako bi povratila svoju liniju iz srednjoškolskih dana.” Izvor je dodao i kako će se pri vježbanju najviše koncentrirati na ruke i na stražnjicu.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu