Categories Vijesti o poznatima

KATY PERRY OTKRILA što je sprječava da postane majka

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IAKO je već dobrano ušla u tridesete godine života, Katy Perry još uvijek nije riješila sve što treba da bi se mogla posvetiti obitelji.

Priznala je to nedavno u razgovoru za portal Glamour kad je naglasila da se jako veseli djeci i želi ih imati jednoga dana, ali se prije njih mora uhvatiti ukoštac s vlastitom emocionalnom prošlošću.

“Ne želim da me više obilježavaju traume iz djetinjstva, želim postati odrasla osoba kako bih se mogla pripremiti za svoju obitelj. A do tada moram napraviti još dosta pospremanja u svojoj duši jer bih u suprotnom puno tih negativnih osjećaja mogla prenijela na svoju djecu”, rekla je za Glamour.

U razgovoru je otkrila još nešto: “Rođena sam kao Katheryn Hudson, pa smatram da se, ako doista želim pronaći istinsku ravnotežu u sebi, moram opet pretvoriti u Katheryn Hudson.”

A da Katheryn Hudson nije bilo lako odrastati u obitelji iz koje je potekla, priznala je kad je ispričala da su u njenom djetinjstvu često bili gladni. Tad su koristili bonove za hranu, ili su jeli hranu koju su mještani za njih ostavljali u crkvi, u kojoj je njezina obitelj bila jako angažirana.

Katy je inače odrasla kao velika kršćanka. I karijeru je započela kao kršćanska country pjevačica, no kako je slava rasla, tako su se mijenjali i njezini svjetonazori pa su je veliki kršćani svojedobno počeli prozivati sotonom i vješticom.

Čak je i njezin otac zamolio vjernike da mole za njezinu dušu i povratak vjeri.

Katy je u međuvremeno malo “odrasla”, ali ne dovoljno da bi se smatrala dovoljno zrelom i spremnom za obitelj.

Tek se sada mora suočiti, kako je rekla u razgovoru, s mentalnim ožiljcima iz svoje mladosti.

No unatoč emocionalnom procesu koji tek mora proći, Katy se ne boji djece, a pogotovo se ne boji poroda. Malo tko zna, no Katy je već sudjelovala u porodima i to vrlo angažirano kad je pomogla pri dolasku na svijet ne jednog djeteta, nego dvoje djece svoje starije sestre Angele.

Prvi put 2014., a potom i 2016. godine.

Tu je zadaću dobro odradila, a sada se samo mora riješiti prošlosti da bi i sama mogla postati majka.

S kim i kada će to biti, tko zna, no svakako joj moramo priznati zasluge zbog ovog otvorenog priznanja kakvo bi malo tko izrekao u javnosti.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu