Categories Vijesti o poznatima

KATE HUDSON NAVUKLA BIJES žena na sebe zbog ismijavanja carskog reza

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Kate Hudson vjerojatno nije ni sanjala da će jedna njezina izjava, iz intervjua za najnoviji broj Cosmopolitana, naići na toliko negativnih komentara. Zbog riječi kako je to što se podvrgla carskom rezu najljenija stvar koju je učinila u životu javile su se mnogobrojne žene i očitale joj lekciju.

Zbog svog komentara o carskom rezu, glumica Kate Hudson našla se na meti negativnih komentara.

I dok je većina njezinih izjava benigna, jedan odgovor nije se svidio mnogim ženama diljem svijeta. Naime na pitanje što je najljenija stvar koju je ikada napravila, ona je bez puno razmišljanja rekla: “Išla sam na carski rez!”

Čim je to objavljeno, društvene mreže su se užarile, a žene su prozvale Kate Hudson te njezinu izjavu nazvale sramotnom. “Strašno je to sramotna izjava, osobito za žene koje nisu mogle birati drugi način poroda! Porađala sam se puna 24 sata prije negoli su liječnici donijeli odluku o hitnom carskom rezu jer više nije bilo sigurno ni za mene ni za bebu. Mislim da je to daleko od lijenosti. I za druge žene, koje su imale carski rez iz nekih drugih razloga. Zbog ovakvih komentara ljudi i osuđuju žene. Upravo si izgubila jednu obožavateljicu!”

To je samo jedan od komentara na izjavu Kate Hudson, s kojom su se složile i mnoge druge žene, koje su također bile poslane na hitni carski rez. “Ne znam kakav si i zašto carski rez imala, no moj je bio sve samo ne iz lijenosti. Silno sam željela i sve isplanirala da rodim prirodno. Bila sam 10 centimetara otvorena i u trudovima satima, kada su odlučili da idem na hitni carski rez. Bolove sam trpjela tjednima, borila se da dignem dijete svaki dan. Stvarno se nadam da je tvoj komentar samo dobra šala.”

Carski rez, u većini slučajeva, treba biti izvođen samo onda kada je to doista potrebno jer riječ je ipak o operaciji koja može biti opasna kako za majku, tako i za dijete. Uza sve to, oporavak nakon carskog traje puno duže nego u slučaju prirodnog porođaja. Ipak, unatoč svemu, u današnje vrijeme i dalje se prozivaju žene koje odlaze na carski rez, prije svega zbog toga što pokušavaju ići “lakšim putem”.

S druge strane, Kate Hudson ima i puno zagovornika koji tvrde da nije nazvala odlazak na carski rez znakom lijenosti kod žena, nego samo u svom slučaju. Svog 13-godišnjeg sina Rydera rodila je carskim rezom, dok je šestogodišnjeg Binghama rodila prirodnim putem.

Šala ili ne, Kate Hudson se, prema mišljenju mnogih, nije smjela narugati carskom rezu.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: TPORTAL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu