Categories Vijesti o poznatima

KARDASHIANKA OTPUSTILA asistenticu jer se usudila tražiti promaknuće

pretty little thing

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on

Dotična se usudila pitati za promaknuće, no starleta je imala druge planove. Nije tajna da svjetski poznate dame imaju osobne asistentice s kojima su neke nerijetko i bliske prijateljice. Jedna među njima je i Kim Kardashian, a njezina Stephanie bila je član obitelji.

No čini se kako je njihova višegodišnja ljubav sada pukla, a Kim ju je navodno “najurila” nakon njezinog zahtjeva da želi “veću ulogu u njezinoj organizaciji” pa cure sada više ni ne pričaju.
Podsjetimo, Stephanie Shepherd za Kim radi još od davne 2013. godine, a s vremenom je dobila i laskavu titulu operativne direktorice brendova Kardashian West. Osim s Kim, Stephanie je u dobrom odnosu i s ostatkom sestara – vježba s Khloe, druži se s Kendall i Kylie, svake godine dobiva odlične božićne poklone od Kris, a zbog prisnog odnosa s Kourtney zadirkuju ih da su djevojke.
No, kako otkriva upućeni izvor, Stephanie je ostala dobra sa sestrama, no s Kim ne priča. “Ona je bila odlična asistentica, no kada je poželjela veću ulogu u njezinoj karijeri, Kim joj je dala priliku, ali ona je pokazala da nije dovoljno dobra pa ju je Kim morala otpustiti. Dala joj je priliku, no Stephanie je nije znala iskoristiti.”
Cure su poslovni, a očito i privatni odnos prekinule prije nekoliko tjedana, iako neki tvrde kako su ostale u dobrim odnosima pa je Stephanie tako bila na Kendallinom 22. rođendanu, ali i na rođendanskom slavlju svoje bivše šefice u listopadu. Zanimljivo, ipak nije bila jedna od uzvanica darivanja djeteta prošloga tjedna koje je Kim organizirala za treće dijete koje će njoj i Kanyeu roditi surogat-majka.
Njihova razilaženja započela su u svibnju ove godine, kada se starleta požalila prijateljima kako joj se ne sviđa činjenica da Stephanie sve više javno priča o svom poslu, ali i pljački u Parizu te tako privlači pozornost na sebe, a jednom se prilikom požalila njezinoj sestri Kourtney kako osjeća da je ovaj posao ne ispunjava u potpunosti.
“Zar ne misliš da je to potpuno neprofesionalno i da je taj razgovor trebala imati sa mnom?”, pitala je Kim sestru u sklopu obiteljskog reality showa pa se čini da se ovdje radilo o mjesecima neslaganja.
IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu