Categories Vijesti o poznatima

KAKVA SU TO PRIJATELJSTVA? I Taylor Swift odjednom ima potrebu objasniti odnos sa sestrama Hadid

Mi možemo samo razmišljati kako je to biti najbolja prijateljica Gigi Hadid…
Ali prema riječima njezine najbolje prijateljice, Taylor Swift, postoji još puno razloga da volite Gigi. U intervjuu za “Harper’s Bazaar”, Taylor je otkrila kako je to biti najbolja prijateljica s omiljenim supermodelom.

“Kao prijatelj, Gigi je prva osoba kojoj se obratim za savjet. Ona ima tu sposobnost da sagleda stvari sa svih strana i učini ih tako jednostavnima za tebe”, rekla je Taylor.

Izgleda da je njihovo prijateljstvo jako, a Gigi je otkrila da je, otkad je postala poznata, shvatila kako je bolje imati par iskrenih prijatelja nego gomilu lažnih koji će biti tu samo iz koristi.

“Ima ljudi koji znaju da ih volim i znaju da ću im se javiti kad se vratim u grad, ali ponekad to ne mogu napraviti jer sam na nekim čudnim mjestima. Izgubila sam puno prijatelja jer mi se događa da sam često prezauzeta u nekim trenucima, a oni se ne javljaju. Kada se ja ne javim, po njima, odmah sam se promijenila”, rekla je Gigi.

Iako je prezauzeta i uvijek ima neki angažman, Taylor kaže da je Gigi objema nogama na zemlji.

“Njezino prvo pravilo je da se ponaša prema ljudima onako kako želi da se drugi ponašaju prema njoj. Ona uvijek dođe ranije na set, pozdravi se sa svima, pita kako su i stvarno sluša njihove odgovore”, rekla je Taylor.

https://www.instagram.com/p/BExwLGyjvEW/

IZVOR: MTV.COM.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu