Categories Vijesti o poznatima

KAKVA JE TO “HARRY POTTER” EKIPA? Daniel Radcliffe priznao da je spavao s par fanova “Harryja Pottera”

Slikovni rezultat za harry potter gif

Jamie Waylett bio je uhićen zbog uzgoja kanabisa
Nasilnik iz Hogwartsa, Vincent Crabbe, bio je uhićen u Londonu 2009. godine nakon što je policija navodno našla osam vrećica kanabisa u njegovom autu i količinu ove biljke vrijednu 2.000 funti u njegovom domu. On je bio optužen da je uzgajao 10 biljaka kanabisa i proizvodio drogu B klase u srpnju 2009. godine te je bio osuđen na 120 sati društveno-korisnog rada.

Daniel Radcliffe se par puta pojavio pijan na snimanju
“Ja imam jako ovisnu ličnost. To je bio problem. Ljudi koji imaju tu vrstu problema su jako vješti u prikrivanju. Bilo je loše, ali ne želim zalaziti u detalje. Ali pio sam stvarno puno i to na dnevnoj bazi, odnosno noćnoj”, rekao je glumac.

Dodao je da nikad nije pio tijekom snimanja filma, ali da je dolazio na set pijan. Mogao je čak i pokazati u kojim scenama je bio pijan.

Goblin iz “Kamena mudrosti” bio je uhićen zbog nedoličnog ponašanja
Nicholas Read bio je uhićen 2011. i osuđen na 20 tjedana suspenzije jer je prema jednom tinejdžeru u vlaku pokazao nedolično ponašanje. U listopadu 2010. optužen je za simuliranje seksa u vlaku, što je preraslo u pravi sudski proces.

Rupert Grint i Daniel Radcliffe bili su optuženi za konzumiranje marihuane
Godine 2009. glumci su optuženi za korištenje ilegalne supstancije u više navrata, što su njihovi predstavnici za medije negirali. Oni su izjavili da Daniel ponekad popuši rukom smotanu cigaretu, ali ništa više od toga, dok su Rupertovi predstavnici negirali da je riječ o njemu, nego o nekome tko jako sliči glumcu.

Jamie Waylett bio je osuđen na dvije godine zatvora tijekom pobune u Londonu
Nakon incidenta s marihuanom 2009. godine, glumac koji je glumio Crabba nije više bio dio “Harry Potter” franšize, ali je bio optužen za nasilje tijekom pobuna u Londonu 2009. Viđen je kako drži improviziranu bombu i maše ukradenom bocom pjenušca. Bio je osuđen na dvije godine zbog nasilničkog ponašanja i 12 mjeseci zbog rukovanja ukradenim stvarima.

Emma Watson htjela je napustiti franšizu nakon četvrtog dijela filma
Godine 2010. glumica koja se našla u ulozi pametnice Hermione Granger skoro je odustala od daljnjeg snimanja sa 16 godina jer se osjećala zarobljenom zbog nezgodnog rasporeda snimanja, ali je iznenada odlučila potpisati ugovor i vezati se na još pet godina za franšizu.

“Imala sam takav raspored dok sam radila te filmove. Bilo mi je točno određeno kad ću jesti, a kad ću ići na toalet. Svaka sekunda mog dana bila je u tuđim rukama, izvan moje moći. Ne želim zvučati kao da kukam, ali bilo je užasno. Ovo je nesumnjivo bio najnaporniji period u snimanju filmova za mene”, rekla je mlada glumica.

Daniel Radcliffe priznao da je spavao s par obožavateljica “Harryja Pottera”
“Bio sam baš nervozan kada su u pitanju obožavateljice. Volim kad mi se netko svidi prije nego što spavam s tom osobom. Znaš da ćete morati razgovarati poslije toga, čak i ako je u pitanju veza za jednu noć. Mislim, to se dogodilo. Ali ja sam znao te osobe. Osim par puta kad sam bio pijan, ali ja volim imati curu. Vodim ludi život”, rekao je glumac.

Emma Thompson razvela se od muža Kennetha Branaugha nakon što je on imao aferu s Helenom Bonham Carter
Svi troje su glumili u filmovima o Harryju Potteru. Ali ovo je stvarno pravi skandal. Emma se udala za Kennetha 1989. godine, ali se razvela od njega šest godina kasnije jer je saznala za njegovu aferu s glumicom koju je upoznao na snimanju filma “Frankenstein” 1994. godine.

Emma je glumila profesoricu Trelawney, Kenneth je glumio profesora Lockharta u drugom nastavku franšize, a Helena je glumila Bellatrix Lestrange. Veza Helene i Kennetha trajala je pet godina, do prekida 1999. Kasnije je glumica započela vezu s Timom Burtonom.

Devon Murray morao je platiti agentu 210.000 funti
Murray, koji je glumio Seamusa Finnigana u svih osam nastavaka filma o čarobnjacima i vješticama, morao je platiti agentu odštetu jer se pokušao izvući  od dogovora koji su imali nakon četvrtog dijela filma. Glumac je izbjegavao ispoštovati dogovor i protivno potpisanom ugovoru prisvojio 230.000 funti. Agent je dobio spor na sudu, a glumac mu je morao platiti 210.000 funti od ukupno milijun koji je zaradio snimajući filmove.

IZVOR: MTV.COM.HR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu