Categories Vijesti o poznatima

KAKAV ŠOK! Izgleda da su zaručnici Princ Harry i Meghan Markle rođaci

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Rodoslovno istraživanje koje je proveo britanski “Daily Mail” otkrilo je da glumica i princ imaju puno više toga zajedničkog nego što su to mislili. Iako se nasljednik britanskog trona rodio i odrastao tisućama kilometara udaljen od odabranice svog srca, kalifornijske djevojke Meghan, izgleda da su njih dvoje u krvnom srodstvu. Naime, istraživanje je pokazalo da su budući supružnici rođaci u 15. koljenu.
Njihov zajednički predak je Ralph Bowes, engleski šerif koji je živio od 1480. do 1516. godine, čiji je unuk Christopher Hussey preselio u SAD i davni je predak Meghan Markle. S druge strane, njegov praunuk Sir George Bowes postao je članom britanskog parlamenta za vrijeme vladavine kralja Charlesa II. te je direktno povezan s Harryjem, od kojega ga dijeli tek nekoliko generacija. Zanimljivo, zar ne?
Glumica i princ u vezi su od listopada 2016. godine te se već više od godinu dana dosta uspješno skrivaju od očiju javnosti, koja jedva čeka da čuje bilo kakav detalj o preslatkom paru, no nitko se ni u ludilu nije nadao nečemu ovako sočnom.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu