Categories Vijesti o poznatima

JEZIVA METODA ODGOJA! Djecu plaši snimkama ISIL-ovih smaknuća

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

“Tijekom 10 godina braka Belafonte me drogirao, maltretirao, tjerao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše seksualne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj”, rekla je glazbenica Mel B.

Pjevačica Melanie Brown (42) predala je ovaj tjedan zahtjev sudu u Los Angelesu u kojem traži da se zabrani približavanje njezinog bivšeg supruga Stephena Belafontea (42) njezinoj kćeri Angel (10). Bivša članica britanske pop grupe ‘Spice girls’, koje se ovih dana žele ponovno okupiti, Angel je dobila u vezi s glumcem Eddiejem Murphyjem (56).

Bivša ‘Spajsica’ tvrdi da je Belafonte pokazivao djeci videa na kojima ISIL-ovci odrubljuju glave žrtvama, te da je Angel bila jako prestrašena i uznemirena nakon što je vidjela sporni video.

“Kćer mi je u suzama ispričala kakve joj je grozote prepune krvi i nasilja pokazivao Stephen”, rekla je Mel B.

To se dogodilo dok je Melanie bila odsutna, ali je njezina druga kći Phoenix (19) potvrdila cijelu priču.

“Natjerao nas je sve da gledamo kako ljudima odrubljuju glave motornom pilom”, rekla je tada Phoenix i priznala kako ju je Belafonte često nazivao ‘retardiranom’.

Stephen je pokušao uvjeriti sud koliko je jaka njegova veze s pokćerkom Angel, opisujući stvari koje ona voli i ne voli.

“Ma nema on pojma o mojim kćerima. Pomiješao je Angel i Madison”, ogorčeno je rekla bivša spajsica, i naglasila kako Belafonte ne zna ništa o Angel.

Par se razveo 15. prosinca prošle godine. Pjevačica se nedavno dogovorila na sudu s Belafonteom da će mu platiti preko milijun kuna troškova za odvjetnika kojeg je angažirao u brakorazvodnoj parnici. Nekadašnji supružnici također će podijeliti zaradu iz zajedničkog biznisa koji su pokrenuli dok su bili u braku. Belafonte može viđati kćer Madison naizmjenično vikendima te srijedom.

“Tijekom 10 godina braka on me drogirao, maltretirao, tjerao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše seksualne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i djecu zaštiti od njega, zato tražim zabranu prilaska” rekla je na jednom saslušanju Mel B.

Pjevačica je posljednjih mjeseci nerazdvojna od svog frizera Garyja Madatyana, za kojega kaže da je ljubav njezina života.

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu