Categories Vijesti o poznatima

JENNIFER LAWRENCE obožava gledati Kardashianke i svi oko nje su zbog toga u šoku

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Oskarovka Jennifer Lawrence (26) krasi rujansku naslovnicu američkog Voguea, a za časopis je ispričala sve o vezi s redateljem Darrenom Aronofskim (46). Upoznali su se na snimanju filma “Mother!”, horor trilera koji uskoro dolazi u kina. Aronofsky je odmah htio Jennifer za glavnu ulogu, a postali su par nakon što je snimanje završilo.

“Uloga je jako mračna i pomalo sam se bojala što će mi to učiniti. Zato sam na setu imala svoj šator u kojem je sve bilo posvećeno reality showovima. To je moja mala opsjednutost. Išla bih u taj šator da se odmorim od svega. Na zidovima su bili posteri realityja “Keeping Up With the Kardashians”, a na televiziji je stalno išla ta emisija. Već tad je Darren bio u čudu”, rekla je Lawrence. Kaže kako je “pala” na njegovu energiju i inteligenciju.

“Bio je briljantan. Podsjetila sam se na njegov talent ponovno kad smo pogledali gotov film. Proteklu godinu, koliko smo zajedno, za mene je on bio običan čovjek. Inače ne volim ljude s Harvarda jer najčešće samo o tome pričaju, ali on nije takav. Jedino što ne voli jest moja opsjednutost Kardashianima. Nije mu to baš jasno i malo je razočaran”, rekla je glumica te dodala da joj se sviđa to što s njim u vezi nikad nije zbunjena, kao što je to znala biti u prijašnjim vezama.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu