Categories Vijesti o poznatima

BEND “Pravila igre” osim domaće, osvojio je i regionalnu glazbenu scenu!

Nakon objave drugog singla , kojim najavljuju novi album,  zagrebački bend radi punom parom. Prvi koncert, nakon izlaska nove  pjesme održali su humanitarno. “ oncert iznenađenja “ pripremili su za svoju publiku u Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb.

“Posjetili smo naše prijatelje u “Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom” i održali smo mali koncert iznenađenja, a zauzvrat dobili puno ljubavi i osmijeha koje nećemo zaboraviti! Ekipa, hvala na gostoprimstvu i vidimo se opet! “ emotivnom porukom zahvalili su se svojoj publici .

Jučer smo posjetili naše prijatelje u CePeDe-u Zagreb! 😊 “Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom” održali smo…

Posted by Pravila Igre on уторак 6. март 2018.

Tjedan dana od objave spota na YouTubeu  konstantno su “ u trendovima”  što im se nikada ranije nije dešavalo. “ Obično nakon tri dana prikazivanja, trend “pregleda” pada jer pojavljuju se novi video potovi i zanimljivosti. Mi smo i nakon 7 dana tu i najveće moguće hvala našoj publici na tome.” –  kaže nam Ivan Penezić iz Pravila Igre

“Probili smo granicu od 100.000 YouTube pregleda u samo 7 dana. Naš novi singl “Kako nam stvari stoje” ima 110 000 pregleda !! Dragi naši hvala vam od  ️ na svakom pogledu i svakom komentaru. Idemo dalje po novih 100.000.”– poručuju  dečki na društvenim mrežama.

Ovom mladom zagrebačkom bendu u glazbenom životu ”stvari dobro stoje”  na domaćem terenu , a svojim glasom osvajaju I regiju. Nakon regionalne premijere pjesme na najslušanijim radijskim postajama dečki su na Dan žena posjetili Sloveniju i održali mini koncert  na njihovoj najslušanijoj radijskoj  postaji :  “ Sretni smo podijeliti našu glazbu sa svima koji ju razumiju I vole. Glazba  nas je povezala s predivnim ljudima diljem regije. Uživamo u tome.” Uživala je i publika u Sloveniji u njihovoj svirci i pjesmu, a pokazali su se i pravim džentlmenima, jer sve dame su darivali ružama i slatkišima na njihov dan.

Radio Aktual gostovanje!! 🤗🇸🇮❤️

Posted by Pravila Igre on четвртак 8. март 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu