Categories Vijesti o poznatima

DIZAJNERI BRENDA Dolce & Gabbana ne žele da njihov brend radi neki japanski dizajner

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Talijanski modni dizajneri Domenico Dolce (59) i Stefano Gabbana (55) izjavili su u četvrtak da će njihova modna kuća Dolce & Gabbana umrijeti s njima.

“Kada budemo mrtvi, bit ćemo mrtvi. Ne želim da neki japanski dizajner počne dizajnirati brend Dolce & Gabbana”, rekao je Stefano u razgovoru za “Corriere della Sera”. Modni veterani pokrenuli su svoj brend 1985. i dalje rade zajedno iako od 2004. više nisu par.

“Kada smo se razišli, dogovorili smo se da ćemo sve podijeliti. Jer ako se, na primjer, meni idući dan nešto dogodi, Dolce bi se našao u situaciji da ima posla s nekim tko nije uključen u industriju, recimo, mojim rođakom, koji bi mogao upropastiti tvrtku”, rekao je Gabbana. Dodao je kako su zbog toga osnovali i zajedničku zakladu.

Dolce naglašava kako su odbili svaku ponudu da prodaju brend.

“Možete imati sav novac svijeta, ali ako niste slobodni, što će vam to. Ne idete u grob u lijesu nabijenom novcem”, kaže Talijan.

Gabbana tvrdi da ionako nema vremena potrošiti svoje bogatstvo.

“Prezaposlen sam. Ne želim biti još bogatiji, moj cilj je biti uspješan”, rekao je. Iako više nisu u vezi, dvojica muškaraca i dalje su iznimno povezana.

“Čak i danas, što je moje i njegovo je, a što je njegovo, i moje je. Naši novi partneri znaju da je to tako, sviđalo im se to ili ne”, rekao je Dolce.

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu