Categories Vijesti o poznatima

CÉLINE DION DALA JE IZRADITI repliku muževe ruke koju protrese prije svakog koncerta

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Pjevačica je dala izraditi brončanu skulpturu. Trenutačno nastupa svaku večer u Vegasu i najviše voli doći doma te zaspati pokraj djece.

“Nakon što je umro, i dalje pričam s njime. Trudim se dokazati mu svakog dana da sam dobro”, ispričala je pjevačica Céline Dion (49) čiji je suprug, glazbeni producent Rene Angelil preminuo od raka grla 2016. Dion je napravila i brončanu repliku njegove ruke kako bi se svakodnevno lakše nosila s njegovom smrću.

“Protresem ju i lupim njome o drvo svaku večer prije koncerta”, rekla je pjevačica. Dodala je kako još uvijek ostavlja stolac iza pozornice za Renea koji je tamo sjedio na svakom njezinom koncertu. Kaže da njihova tri sina Rene- Charles (17) te blizanci Nelson i Eddy (7) lijepo rastu i svi su zajedno kao obitelj sve snažniji. Pjevačica s djecom trenutačno živi u Las Vegasu gdje svaku večer ima koncerte i zarađuje na desetke milijuna dolara. Ističe da joj je najdraže nakon silaska s pozornice doći kući te leći pokraj blizanaca u krevet kako bi lakše zaspala.

Dion kaže da joj u odgoju djece pomaže njezina sestra kao da je dadilja Nelsonu i Eddyju, a njezin stariji Charles voli voziti auto svog oca Renea. Dion će 30. ožujka napuniti 50 godina i ne namjerava taj dan slaviti jer ima nastup dok će njezina ‘zakašnjela proslava’ biti poput većine dana.

“Bit ću s djecom, možda odemo na kuglanje ili u kino ili ćemo ležati u krevetu i gledati Disney kanal. Slavim rođendan na svoj način na slobodan dan”, istaknula je pjevačica. Dodala je kako sada spremnija više putovati zbog posla s obzirom na to da su njezina djeca starija. U srpnju ide na prvu australsku turneju u 10 godina gdje će izvoditi svoje najveće hitove poput ‘My Heart Will Go On’ i ‘Because You Love Me’.

Dion se nakon smrti muža, koji je bio njezin menadžer i pomogao joj da stekne svjetsku slavu, oporavljala i baveći modom. U tome joj je pomogao njezin stilist Law Roach, a bila je uvjerena kako nikada neće ‘pronaći’ ljubav prema smišljanju odjevnih kombinacija.

“Nikad nije kasno da se počneš dobro osjećati samim sobom i postaneš jedna od najbolje odjevenih žena. Zabavno je, osjećaš se stvarno seksi i za to ne postoje dobne granice”, zaključila je Dion.

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu