Categories Vijesti o poznatima

BELLA HADID otkrila zbog čega ne može spavati noćima

Poznati model otkrio je koje misli ju more navečer prije spavanja. Iako bismo možda pomislili da je najviše muče ljubavni problemi i slomljeno srce, prevarili biste se.

Bellu zapravo najviše muči karijera i mogućnost da sve to može uskoro završiti, kao i činjenica da je uzor mnogim mladima diljem svijeta.

Dvadesetogodišnjakinja iza sebe ima jako uspješnu godinu u kojoj je prvi put debitirala kao Victoria’s Secret anđeo, a nema revije koju nije nosila u protekle tri godine.

U intervjuu za “Campelo”, priznala je da je misli o prestanku karijere drže budnu noću.

“Želim uživati u putovanju jer nikad ne znaš kad sve može završiti. Ta me misao zbilja uznemirajuje i zabrinjava noću kad idem spavati.”

Unatoč mišljenju mnogih da ima dovoljno vremena za odmaranje, Bella kaže da nekad zna raditi četiri mjeseca neprekidno i onda uzme jedan slobodni vikend i vrati se natrag na posao.

“Ja sam radoholičar. Zbilja volim raditi, ali sam često iscrpljena i često me to sve stigne pa se moram maknuti nekamo”, rekla je Bella.

Bella je 2014. godine upisala studij fotografije u Parsons School of Design u New Yorku, a jednog dana voljela bi raditi kao dizajner. Sve vrijeme svijeta je pred tobom, Bella.

One of my favorite moments..a year ago 😇😇 Let's go again 👅❤️ ✈️Cannes

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

IZVOR: MTV.COM.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu