Categories Kućni ljubimci

Izgleda da vlasnici pasa svoje ljubimce ljube češće nego svoje partnere

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Mnogi vlasnici pasa svoje ljubimce ponosno ljube u usta ne razmišljajući gdje je sve njihov jezik bio i što je lizao. No to nije toliko iznenađujuće kao rezultati istraživanja Riley’s Organicsa koji pokazuju da vlasnici pasa češće ljube svoje pse nego partnere, prenosi časopis “People”.

Htjeli su saznati koliko su vlasnici pasa bliski sa svojim kućnim ljubimcima ispitujući ljude diljem SAD-a koliko često ljube svoje pse. Prema rezultatima, 52 posto ispitanika priznalo je da je ljubilo psa više od svog partnera. I ne samo to, čak 52 posto ispitanika izjavilo je da radije spavaju u krevetu sa svojim psom nego s partnerom.

Iako su prethodne brojke iznenadile, jedna zasigurno nije – čak 94 posto vlasnika kućnih ljubimaca koje je ispitao Riley’s Organics smatra da im je njihov pas jedan od najboljih prijatelja.

Da su psi većini ljudi draži od partnera tvrde i rezultati istraživanja provedenog ranije ove godine koje je otkrilo da većina vlasnika pasa češće fotografira svog ljubimca nego svoju bolju polovicu, kako piše Index.

IZVOR: N1.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu