Categories Koncerti

JUBILARNI 10. RUJANFEST u znaku najvećih glazbenih imena

Ove godine, jedna od najvećih i najposjećenijih glazbenih manifestacija u Hrvatskoj – zagrebački Rujanfest, svoja vrata otvara čak desetu godinu za redom.

Mnogobrojni posjetitelji, njih preko 100 tisuća, iz godine u godinu vraćaju se na tradicionalno druženje u neposrednu blizini Westgate Shopping Centra, gdje ih svaki put iznova očekuje sve bogatija ponuda sadržaja, pomno biranog za sve generacije, uzraste i glazbene ukuse.

Stoga ne čudi kako je ovaj ”gastro – zabavni grad” smješten na zapadnom ulazu u Zagreb, postao i turistička manifestacija, koja privlači posjetitelje iz cijele regije.

Ovogodišnji Rujanfest održava se tijekom dva vikenda, od 15.09. do 24.09., a u znaku je najvećih glazbenih imena. Muške regionalne snage, zaduženi su za otvorenje ove glazbene manifestacije, a za dobru atmosferu prvog vikenda pobrinut će se još Maja Šuput i Halid Bešlić te Miroslav Škoro i Lidija Bačić.

Vrhunac dobre zabave očekuje se drugog vikenda; u petak, 22.09., na pozornicu Rujanfesta dolazi najveća regionalna zvijezda – Severina, dok će u subotu posjetitelji imati prilike uživati u najvećim hitovima Miroslava Ilića i Harisa Džinovića.

Sve ulaznice za koncerte su 25,00 kuna, dok je ulaz do 19 h potpuno besplatan, baš kao i zadnjeg dana Rujanfesta – 24.09. Kao i do sada, posjetitelje očekuje besplatan parking, besplatni autobusi i zabava do dugo noć.

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu