Categories KNJIGE

Tri vjenčanja

Nezaboravna i emocionalno nabijena priča o obitelji, ljubavi i novim počecima. Ako ste ljubitelji romana Jojo Moyes, zaljubit ćete se u ovu predivnu knjigu od koje se nećete moći odvojiti.

Knjiga Tri vjenčanja priča je o potrebi da vanjskom svijetu dajemo jednu verziju sebe, dok stvarnost i naše prave osjećaje čuvamo daleko od znatiželjnih pogleda

Tri žene, tri vjenčanja i najmanje tri vjenčanice – zvuči jednostavno, no je li doista tako? Iako je fokus na mladenkama, priča se proteže između četiri žene, od kojih je jedna vlasnica salona vjenčanica.

Jessie upoznaje Adama i nada se da će uz njega napokon nestati osjećaj da nikamo ne pripada. No pretvarati se da si netko drugi nije uvijek jednostavno… Stoga se ona polako lomi pod pritiskom da mora zadržati istinu o svojoj prošlosti pred Adamovom uštogljenom obitelji.

Dolly se uvijek trudi izgledati savršeno, ali više nije sigurna isplati li se stalno odricati dobrih stvari i jesti salate dok se njezin dečko Josh čini zaokupljen sasvim drugim stvarima. Misli da će se to promijeniti kad uđu u brak. Uostalom, Josh je spominjao da želi brak… nije li?

Emily je sretna i ispunjena žena. Ima zabavne roditelje koji je obožavaju, posao iz snova i ubrzo će je njezin dečko Mark zaprositi, baš u trenutku kada iznenadne vijesti preokrenu njezin savršeni život naglavačke.

Sve tri dolaze u isti salon vjenčanica čija je vlasnica Helen, udovica koja još tuguje za preminulim suprugom i životna misija joj je ostvariti san svake mladenke koja dođe u njezin salon. Životni putovi Jessie, Dolly i Emily uskoro će se ispreplesti, a njihovi životi promijenit će se na sasvim neočekivani način.

Svaka junakinja ima svoju priču koja će zaintrigirati čitatelja. Jedna od njih sebična je djevojka, druga napokon uzima život u vlastite ruke i odbija biti nečiji otirač, a treća se susreće s urušavanjem svojeg života. Svaka je priča prekrasna i ispunjena snažnim osjećajima i zajedno čine ovu knjigu pravim emotivnim putovanjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu