Categories KNJIGE

Temelji sretnog doma

Temelji sretnog doma još su jedno djelo izašlo iz pera nadahnute i priznate kršćanske spisateljice Ellen G. White. Godinama su omiljeno štivo mnogih mladih osoba koje se pripremaju za brak i osnivanje obitelji, roditelja koji se žele što bolje upoznati sa svojim odgovornostima i izazovima, kao i svih koji svoj dom žele učiniti boljim i uskladiti ga s temeljnim kršćanskim vrijednostima.

Ako je utemeljen na pravim vrijednostima, dom postaje istinska oaza. To je mjesto ljubavi i razumijevanja, strpljivog poučavanja i radosnog učenja, odmora i mira. U njemu svaki član pronalazi te pruža podršku i razumijevanje, pomoć i suradnju, nesebičnost i darežljivost. Nježnost i blagost dio su svakodnevnih odnosa, a brižnost nikada ne izostaje. Ukratko: Ako je utemeljen na pravim vrijednostima, dom je mali dio raja koji možemo iskusiti već sada. No takav dom ne nastaje slučajno. On je posljedica izgrađivanja obiteljskih odnosa na pravim vrijednostima, slijeđenja mudrih savjeta i osnovnih načela.

Upravo poput karte koja putniku pokazuje smjer, knjiga Temelji sretnog doma pouzdani je vodič kroz zbunjujuće i nepoznate putove bračnih odnosa, roditeljskih odgovornosti i obiteljskog života. Njezini brojni praktični savjeti, vrijedne informacije i korisne misli donijet će nebrojene blagoslove svakoj obitelji koja želi slijediti Božja načela. Ova knjiga uistinu se i s pravom može nazvati enciklopedijom kršćanskog doma, stoga je požurite naručiti kako bi vaš primjerak što prije stigao u vaš dom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu