Categories KNJIGE

PREŠUĆENA ŽRTVA

Prešućena žrtva priča je o životu savršene majke i supruge Emme, koja skriva užasnu tajnu. Emma je nehotice ubila učitelja koji ju je zlostavljao kao tinejdžericu, a njegovo je tijelo zakopala u dvorištu svoje kuće. Kada njezin suprug biva promaknut i oni se odluče preseliti u veću kuću, Emma se mora riješiti tijela prije nego što stari dom stavi na prodaju. Međutim, nailazi na nešto što nije očekivala ni u najgoroj noćnoj mori – grob u kojem se trebao nalaziti mrtvi učitelj prazan je. Emma se nalazi na životnoj prekretnici u kojoj mora suprugu priznati što je učinila i suočiti se s posljedicom dugo čuvane tajne.

Napetost i tajne koje se protežu kroz prošlost i sadašnjost te posljedice zlostavljanja, izvrstan su recept za roman koji će živopisnom radnjom i neočekivanim zapletima u potpunosti zaokupiti čitatelja.

Dijelom psihološki triler, dijelom zastrašujući misterij, Prešućena žrtva autorice Caroline Mitchell donosi napetu priču protkanu mračnim tajnama. Tajne koje se protežu kroz prošlost i sadašnjost izvrstan su recept za roman koji će živopisnom radnjom i neočekivanim zapletima u potpunosti zaokupiti čitatelja, a njegovi će ga likovi potaknuti na promišljanje o mogućem sljedećem koraku nekog od protagonista ili neotkrivenoj tajni.

„Pravi primjer romana koji ne možete ispustiti iz ruku. Pripovjedači za koje niste sigurni možete li im vjerovati grade priču koja donosi nevjerojatan završetak. Izvrstan psihološki triler.“ John Marrs

„Savršeno napeto i jezivo. Oslobodite se obaveza prije čitanja, jer ovo je roman koji nećete moći ispustiti iz ruku!“ Sibel Hodge

„Mračno, šokantno i nadasve neodoljivo“ Mel Sherratt

Caroline Mitchell, autorica bestselera New York Timesa i USA Todaya, bivša je policijska detektivka koja se potpuno posvetila pisanju. Kao članica CID-a (Criminal Investigation Department), specijalizirala se za rad s posebno osjetljivom skupinom – žrtvama obiteljskog nasilja i seksualnog zlostavljanja. Upravo u radu s ljudima suočenima s navedenim strahotama i u njihovoj snazi uma Caroline Mitchell pronalazi inspiraciju za svoje romane. Kombinirajući njihovu odvažnost i svoje detektivsko znanje, stvara napete psihološke trilere.

Podrijetlom iz Irske, Caroline Mitchell danas živi u malom selu na obali Essexa sa suprugom i troje djece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu